Hoeveel dagen voor nod positief

6 antwoorden en 28490971x bekeken

Luna (Gast) 28-04 om 23:36

Oke schaam schaam. 6 dagen na eisprong en me handen jeuken nu al voor een test. Hoeveel dagen na de eisprong hebben jullie positief getest? 

reageer

Susanne 29-04 om 12:30

Haha! Heel herkenbaar.. Ik zit nu ook 6 dagen na mijn eisprong en ook mijn handen jeuken. Ik weet dat je nu nog niet positief kan testen, omdat de innesteling nog moet komen, maar toch. Succes met wachten

Kimberley 29-04 om 14:08

Vier dagen voor nod! En dan wel met een early pregnancy test van action. Die zijn de beste! Ik ben twee x zwanger geweest en alle twee de keren met de early van action zag ik vier dagen voor nod een positieve test en met kv pas drie dagen voor nod en de sensi toch wel een stukkie later ondanks dat het de gevoelige was.

Faith1990 29-04 om 16:40

Hey Kimberley! Vraagje. Deed jij die testen toen 4 dagen voor nod omdat je je echt al zwanger voelde of gewoon omdat je niet kon wachten? Ik zit nu ongeveer 3 dagen voor nod maar voel echt helemaal niks geks durf daarom niet te testen terwijl ik er nog drie thuis in mn la heb haha

---- 29-04 om 16:12

Dat verschilt echt per persoon meis, de een maatm snel hcg aan en de ander sloom. Ik testte pas 2 dagen voor nod licht positief met de early van action en de kruidvat 2voor5 eu.

Kimberley 29-04 om 22:07

Ik had al een week aanhoudende lichte hoofdpijn en ik heb echt nooit hoofdpijn dat was mijn enige kwaaltje maar daarna na mijn nod voelde ik me echt niet anders dus eigenlijk kun je gerust zeggen ja dat ik gewoon simpelweg geen geduld had.

En waarom zou ik mezelf verbieden eerder te testen? Ik dacht dan maak ik het mezelf alleen maar moeilijker en word het een soort van strijd "totdat je volhoud na je nod". Ja tenzij je de teleurstelling echt niet kunt verdragen maar ik had altijd een instelling van nee heb je en ja kun je krijgen en anders kan het altijd zijn dat het miss nog te vroeg is. Dus als je echt behoefte hebt moet je het gewoon doen jezelf verbieden maakt het alleen maar zwaarder!
Maar natuurlijk iedereen heeft zijn eigen manier, doen wa
Ik hoop op een positieve test voor jullie 

Kimberley 29-04 om 22:08

"Doen wat goed voelt" moest er nog achteraan 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoeveel dagen voor nod positief' in het Zwanger worden forum