Eerst positief en daarna negatief testen?

4 antwoorden en 28515426x bekeken

EL1a (Gast) 01-05 om 12:13

Dag dames, ik ben eind maart gestopt met de pil, na 10+ jaar. Op 17 april had ik heel licht bruinverlies. Een aantal dagen later nog andere zwangerschapsklachten: misselijk, veel afscheiding, heel gevoelige tepels. Op 27/04 had ik een licht positieve CB early test. 2 dagen later nog eens getest, telkens met ochtendurine, met kv2v5 en kv early gisteren: helemaal niets meer te zien, die lijken negatief. Sinds gisteren zijn de ZWSklachten ook minder, maar nog geen spoor van mijn menstruatie.
Heeft iemand al iets gelijkaardigs meegemaakt? Ik weet dat ontpillen ZWSsymptomen kan geven, maar toch geen positieve test?

reageer

Evangelie 04-05 om 23:17

Hai El,
Hoe is het ondertussen met je? Ik zit een beetje met hetzelfde. Alleen had ik 27/4 ongi moeten worden maar niks van dat te bekennen. Vandaag testje gedaan en 2 strepen waren duidelijk te zien maar na 15 min ofz waren ze weer weg. Zo vreemd. Wel heb ik last van misselijkheid en vaker naar de toilet. Soms snap ik maar niks van mn eigen lichaam. 
Ze zeggen een streep is een streep maarja..tot in hoeverre mag je ervanuit gaan dat je daadwerkelijk ook al zwanger bent? Ik duim voor ons!

EL1a (Gast) 06-05 om 12:10

Dag Evangelie,
Mijn "zwangerschapsklachten" zijn 1 week later zo goed als verdwenen, zeer vreemd. De bloedtest gaf aan dat hcg minder dan 2 was. Hij vermoedt dat het een vroege mk is geweest - maar nog steeds geen spoor van ongesteldheid te bekennen. Als de menstruatie binnenkort niet terugkomt, moet ik nog eens teruggaan.
Ik ga er dus vanuit dat het niets is.

Sherida (Gast) 19-06 om 13:38

Hallo ,
Ik heb mijn eerste test gedaan nadat ik mijn mensruatie al 3 maanden niet heb gehad. Het was positief.Nadat rode afscheiding kreeg voor een dagje met stoltjes ben ik weer gaan testen is t nu negatief maar heb nog steeds mijn menstruatie niet gehad .Al1 bruinachtige afscheiding.Kan iemand me zeggen wat dit is?

Anoniem (Gast) 19-06 om 17:31

Dat lijkt mij een miskraam. Je hoeft dan niet veel te vloeien. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerst positief en daarna negatief testen?' in het Zwanger worden forum