Ovualtiest action positief of negatief?

8 antwoorden en 27856476x bekeken

Daisy (Gast) 21-06 om 18:56

Hi allemaal!
Vraagje he... ik heb de ovulatie testen van de action en nu heb ik vanochtend 1 gedaan dat is dus de onderste en die is redelijk donker. Is dit negatief? Of denken jullie dat als ik vanavond ga klussen met mijn vriend op tijd ben want morgen mijn piek misschien zal zijn? Ik weet niet of dit al de piek is of als ik morgen 1 testje waag en die wel super duidelijk is! 
Jullie ervaring mee? 
Liefs Daisy
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=29mqeyq&s=9#.WyvYlytNeEc

reageer

Sandujour 22-06 om 11:29

Hey! Volgens mij is dit (nog) niet positief. Als ik een positieve ovulatie test heb is de lijn echt even dik als de controle lijn en ook even donker of zelfs donkerder. Zou zeker nog door gaan met testen  Succes!

Tooby 22-06 om 14:11

Hij is inderdaad nog negatief. Je kunt het beste nu testen rondom dezelfde tijd (tussen 12:00 en 16:00 uur wordt aangeraden door artsen, NIET met de eerste (ochtend) urine. Als hij dan veel donkerder wordt, wordt aangeraden om 2x per dag te testen. 

Moedertjuh 22-06 om 20:10

Zoiezo als je om de dag gemeenschap hebt rondom je vruchtbare dagen ben je heus wel op tijd. Sperma kan meerdere dagen blijven leven in de vrouw in de juiste omstandigheden. Als de man te vaak ejaculeert kan dat van invloed zijn op de zwemkwaliteit van de zaadcellen. Maar dat is natuurlijk niet bij iedere man..wij namen het zekere voor het onzekere en deden het om de dag. Deze ovulatietest zal nog donkerder kunnen worden alhoewel ze bij de ene vrouw meer knallen dan bij de ander. Door door te testen kom je daar vanzelf achter. En niet met je ochtendurine. Maar dat staat in de gebruiksaanwijzing natuurlijk. Veel succes en nu hopen dat het een succesvolle poging word ! 

Daisy (Gast) 22-06 om 22:35

Dankje wel voor het reageren allemaal! Ik doe het inderdaad altijd met ochtendurine... heb ik altijd gedaan en heb nooit duidelijk een streeps gezien misschien daarom ?? Haha. 

De streep van vanochtend is hetzelfde als die van gisteren net zo. Doen het inderdaad om de dag. En hopen dat het zo goed gaat komen. We zullen zien. 

Liefs

Tooby 23-06 om 20:42

Nog steeds niet positief, maar ik denk dat hij er wel aan zit te komen hoor. Weet je wanneer je ongesteld zou moeten worden aankomende keer? Of wanneer was je vorige menstruatie?

Daisy (Gast) 23-06 om 22:15

Heb een onregelmatige cyclus dus zou het niet weten haha! Zit nu op dag 13. Dus we zullen zien! Doen ons best! 

Hoe ging dat bij jullie??

Tooby 23-06 om 22:47

De eerste 2 cyclussen na het verwijderen van de spiraal waren 35 dagen (op cyclusdag 21 de eisprong) en 31 dagen (op cyclus dag 16 de eisprong). De eisprong is vrijwel altijd rond de 14-15 dagen vóór je volgende menstruatie. Maargoed, daar heb je weinig aan haha.

Je kunt ook op eisprong symptomen letten en je afscheiding in de gaten houden. Ik zou gewoon blijven testen, elke dag, geen ochtend urine, tussen 12:00-16:00 uur (rondom dezelfde tijd elke dag) en wanneer hij ineens flink donkerder is, dan kom je dichterbij. Ik denk dat je nu sowieso wel dichterbij komt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovualtiest action positief of negatief?' in het Zwanger worden forum