ovulatietest onduidelijk

4 antwoorden en 27748589x bekeken

R-N 02-07 om 15:11


hallo, 
Ik hoop dat deze foto beetje duidelijl is krijg hem niet meteen kleiner gezet. Kben deze maand begonnen met ovulatietesten om men ei te vinden, omdat ik toch redelijk onregelmatig ben.. . Maar nu zit ik al aan dag 24 en heb het  nig steeds niet gevonden. streepjes zijn anders wel vrij donker de laatste week. Heeft iemand raad? Zou ik nog even blijven doortesten of kan ik beter opgeven voor deze maand? Voel me er echt onzeker door.. .

reageer

Tooby 02-07 om 15:26

Hij wordt wel steeds donkerder zo te zien, ik zou nog even doortesten.

R-N 02-07 om 15:43

ja heb ook wel da idee, ma ben me er echt blind op aant staren. Iedere dag streepjes vergelijken. Het duurt ook zolang voor de knaltest komt. En op men buik aant letten als ik iets speciaal voel.. . Sommige voelen hun ovulatie, heb ik nog nooit gevoeld.. . Ik heb meestal een cyclus tussen de 32 en 36 dagen, maar dan had ik mijn knaltest al gehad moeten hebben.. . En een cyclus langer dan 35 dagen is ook niet echt goed heb ik al gelezen. 

Tooby 02-07 om 17:12

Een cyclus langer dan 40 dagen kan slecht zijn. Nja alsnj je nooit ovulatie pijn voelt dan is de kans kleiner dat je dat nu wel hebt, maar het voelt als steken in 1 van de liezen aan de buik kant (dus niet tussen je benen). 

R-N 02-07 om 20:01

hey 

net nog een zelfde kleur testje gehad en ook nog is 1tje van clearblue gdn. En had een smiley!! De testje van sensitest werken dus niet echt voor mij, heel veel donker maar geen knaltest  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ovulatietest onduidelijk' in het Zwanger worden forum