Streepje bij test tegen het licht in houden

2 antwoorden en 27695625x bekeken

Anonymous (Gast) 09-07 om 12:42

Hallo,
Ik ben 2 weken over tijd en heb vandaag voor de 2e keer een test gedaan van de Etos. Op het eerste gezicht dacht ik negatief maar als ik hem tegen het licht in houd zie ik een licht 2e streepje. Zit dit streepje er bv altijd en zie je die ook zonder dat de test is gebruikt als je hem tegen het licht in houdt? Of betekend het iets? Het is de test waarbij je met een pipetje enkele druppels op de test moet druppelen. 
Ik ben sinds oktober gestopt met de pil wegens medische redenen, al die tijd wel veilig geweest maarja wieweet toch ooit gaatje in gezeten of gescheurd oid...
Wat zouden andere verklaringen kunnen zijn voor 2 weken over tijd? Ik maak me een beetje zorgen. 

reageer

Moedertjuh 09-07 om 16:56

Twee weken overtijd zou normaal gezien een knaltest moeten geven. Dan zou je de test niet tegen het licht hoeven houden om iets te zien. Misschien heb je een innesteling gehad maar is het kort daarna fout gegaan. Vandaar je late menstruatie. Of was je eisprong later en ben je nog geen 2 weken overtijd...maar als je het veilig hevt gedaan is de kans zoiezo klein. Wel aanwezig natuurlijk maar klein. Ik zou over een paar dagen weer testen. Als deze negatief is misschien je huisarts bellen. Succes!

Anonymous (Gast) 09-07 om 17:13

Bedankt voor je reactie! Dat stelt me wel wat gerust. Mocht er volgende week nog niks zijn dan zal ik contact opnemen met de huisarts om te vragen wat die ervan vindt. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Streepje bij test tegen het licht in houden' in het Zwanger worden forum