HELP !

3 antwoorden en 27498934x bekeken

Myzona 23-07 om 22:55

Hallo lieve dames !
Ik heb helaas vorrig jaar aug een miskraam gehad met 8 weken, en nu gaan wij 20 dec op vakantie en zoude graag op vakantie zwanger proberen te worden haha ! Alleen vindt het zo lastig te berekenen ik zit nu nog aan de pil moet hem vanaf woensdag weer slikken en word meestal 3 dagen voor dat ik me pil weer moet slikken ongesteld. Mijn vorrige cyclus was 30 dagen en daarna gelijk zwanger .. zou io dan eerst moetten wachten tot dat ik weer zonder pil ongesteld word of kan ik het al een beetje berekenen kan iemand mij helpen of gewoon afwachten haha 

Liefs 

reageer

Mirell 23-07 om 23:07

Lieve myona,

Wat naar dat je een miskraam hebt moeten doormaken,maar ook zo fijn om het weer te gaan proberen. Wat ik aanraad is om zwz binnenkort dan te stoppen met de pil zodat je eigen cyclus op gang kan komen. Hierbij kan je ook gaan "ontpillen" omdat je met de pil niet een echte cyclus hebt maar een geplande kan je dat denk ik ook niet echt gaan berekenen. Ik hoop  dat je hier wat aan hebt! 
Gr. Mirella

Moedertjuh 24-07 om 14:44

Dat is wel een hele lastige vraag ! Dit hangt van zoveel factoren af. Niemand hier kan jou vertellen wat je cyclus nu zal doen en laat staan hoe je dat zo moet gaan plannen dat je in december eventueel zwanger kan raken. Is er een reden dat je na je miskraam weer aan de pil bent gegaan? En niet verder gegaan bent met proberen zwanger te raken? 
Ik zou namelijk al stoppen met de pil om zo je cyclus in kaart te brengen. Je kan ovulatietesten doen en rond je vruchtbare dagen bijv condooms gebruiken als je nog niet zwanger wilt raken. Succes !

Myzona 24-07 om 20:46

Hallo lieve dames, bedankt voor jullie andwoorden ! Ik ben eigelijk weer aan de pil gegaan omdat io er even helemaal niet meer mee bezig wilde zijn het heefd mij zo veel pijn en verdriet gedaan dat ik weer aan de pil ben gegaan om er ook niet mee bezig te zijn. En natuurlijk weet ik ook wel dat me cyclus anders kan zijn daarom stop ik ook in september om dat al voor te zijn ! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP !' in het Zwanger worden forum