Kans op zwanger? Graag feedback

4 antwoorden en 27207944x bekeken

Brabbel 14-08 om 21:52

Goeie avond dames,
Ik zit met een ietwat vervelende vraag: zelf zijn we nog niet echt gepland bezig om zwanger te worden. Nu was mijn 1ste dag van mijn laatste regels 28-29juli. Ik vroeg mij af daar wij vorige week zeker 5x seks gehad hebben er toch een kansje zou zijn dat ik zwanger ben? Dit gewoon omdat ik precies voel aan mezelf dat er iets anders is: plots enorm maagzuur, heel af en toe misselijk gevoel,geen zin meer in alcohol, raar gevoel in onderbuik(plofjes) en zondag ook 1 dag enorm veel steken gehad in onderbuik...
Wat denken jullie? Ik hoop op reacties van jullie. Xxx 

reageer

Ukke 14-08 om 22:01

Tja kan beide kanten op. Daar valt vanaf zo'n forum weinig over te zeggen. 
Bij mij was het zo bij de 1e dat ik pas in de week dat ik ongesteld moest worden wat vage klachten kreeg. Bij deze zwangerschap kreeg ik pas met 6 weken klachten maar dan ook meteen de dubbele dosis.(ivm tweeling ) maar dat was na een week of 3/4  ook een stuk minder
Maar dat zal bij iedereen anders zijn. Gewoon even afwachten tot dat je een test kunt doen (ps die van de action zijn niet duur en werken ook prima)

Orchidea 15-08 om 13:58

Via een forum zullen we dat nooit kunnen zeggen met zekerheid. Een zwangerschapstest kan alleen uitsluiten of je zwanger bent. Succes!

Moedertjuh 15-08 om 18:42

Daar kunnen wij eigenlijk niks over zeggen. Zonder anticonceptie is die kans natuurlijk aanwezig. Alleen een test kan jou duidelijkheid geven toch? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kans op zwanger? Graag feedback' in het Zwanger worden forum