onzeker

10 antwoorden en 27243069x bekeken

Anoniem (Gast) 16-08 om 09:20

Hey, ik ben op zoek naar een beetje geruststelling of misschien ervaringen. Vorige week testte ik voor het eerst positief en liet toen ook mijn bloed trekken (hcg 67 op NOD of NOD-1). De dokter vond dit een mooi resultaat. Persoonlijk vond ik het laag in vergelijking met mijn eerste dochtertje, maar goed je mag niet vergelijken. Om mezelf gerust te stellen, dacht ik ik gooi er nog een paar testen tegen aan de voorbije week en als ik dan een knaltest krijg zal ik wel gerust zijn. Mijn testen blijven echter mooi roze en duidelijk maar geen knaltest (zijnde het teststreepje is even donker als het controlestreepje). ik ben nu minstens 4w5d ver en testte met kruidvat testen (2v5). Iemand ervaring mee? Dankjewel en ja ik weet dat ik niet zo veel zou moeten testen en het moet loslaten, maar is na een eerder miskraam gewoon niet zo makkelijk... groetjes..

reageer

---- 16-08 om 09:41

Hee meis, je moet indd niet vergelijken met je vorige zwangerschap. Ik had pas met 4 weken en 6 dagen een knaltest van de action en toen stopte ik met testen.
Zolang de testen mooi blijven oplopen moet je je geen zorgen maken!
En inderdaad beter stoppen met testen want je maakt jezelf zo helemaal gek, dat deed ik ook. En toch ben ik nu alweer dik 18 weken zwanger van een gezond meisje  

Anoniem (Gast) 16-08 om 09:50

Dankjewel voor je lief berichtje.. ik vind ze gewoon niet zo mooi donker worden de laatste dagen, misschien vandaar mijn ongerustheid.. ahja, ik blijf hopen dat het allemaal goed komt

---- 16-08 om 11:03

Ik snap je ongerustheid hoor meis, maar ik moet zeggen dat ik bij de kruidvat testen precies hetzelfde had. Ze liepen niet mooi op, terwijl die van de action wel mooi opliepen. Ik hoorde toen ook van mijn verloskundige dat de keuidvat teste 2v5 niet meer zo goed zijn..
Ik zou als ik jou was nog een action testje halen, die kosten niks.. 
hoop voor je dat het goed blijft gaan! 
Hoe voel je je verder ?

Anoniem (Gast) 16-08 om 11:16

Amai jouw berichtje doet deugd.. goh buikkrampen en zo een trekkerig gevoel in mijn lies maar voor de rest weinig symptomen. Af en toe een lichte vlaag van misselijkheid, maar eigenlijk verwaarloosbaar  dat is wel positief maar helpt natuurlijk niet tegen dat onzeker gevoel. Dikke proficiat trouwens hé .. zalig dat die onzekere weken voorbij zijn en je nu mag genieten.. Heb ook een meisje van 1 jaar en is fantastisch!

Moedertjuh 16-08 om 12:06

Altijd een onzekere tijd die eerste weken. Maar ik vind ze mooi oplopen hoor. Als jij je prettiger voelt bij vaker testen moet je dat gewoon doen. Wat een ander vind doet er niet toe. Misschien idd eens een ander merk. Of de digitale die er ook de aantal weken bij zet. Misschien voel je je dan wat zekerder. Maar pas na die eerste echo ben je wat geruster hoor. Succes en ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt !

Anoniem (Gast) 16-08 om 12:11

Ga inderdaad de digitale nog eens doen  hopelijk 2-3 weken en dan even stoppen met testen (ze zijn op nu ) ik laat nog iets weten... toch wel fijn zon forum 

Anoniem (Gast) 16-08 om 13:37

2-3 weken getest ..  dat is dan toch weer positief.. nu test ik niet meer tot volgende week hopelijk dan 3+ en op naar de eerste echo.. dankjewel voor de steun

Moedertjuh 16-08 om 13:40

Dat is mooi! Probeer er toch van te genieten. Honderd procent garantie hebben we nooit. Dus geniet van deze tijd. Succes !

---- 16-08 om 14:22

Super om te horen meis, geniet er inderdaad van!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker' in het Zwanger worden forum