Wanneer zal ik testen?

8 antwoorden en 27039858x bekeken

Dierends (Gast) 19-08 om 19:48

Hallo allemaal,

In juni ben ik gestopt met de pil en halverwege juli ben ik voor het eerst weer ongesteld geweest. We willen er ook echt voor gaan! Volgens de 'mijnkalender'app, zou vandaag de dag zijn dat ik ongesteld moet worden, maar er is (bijna) niets. Ik snap dat de eerste maanden de ongesteldheid onregelmatig kan zijn, dus ik hou hier niet al te veel aan vast. Maar nu het volgende:
Afgelopen donderdag ben ik vroeg wakker geworden vanwege buikpijn/misselijkheid. Ook de dagen ervoor was is op een paar momenten wat misselijk. Donderdagavond had ik een lichtroze kleur na het afvegen op het toiletpapier. Ook gisteren en vandaag heb ik momenten waarop ik soms wat roze/bruins afveeg, maar ook momenten dat er niets te zien is. Dit zou natuurlijk het begin van mijn ongesteldheid kunnen zijn, maar ik herinner met niet dat het ooit zo is geweest en afgelopen maand - toen ik ongesteld was - was het ook niet zo. Het zou natuurlijk ook een innestelingsbloeding kunnen zijn.
Wanneer raden jullie aan om te testen, als de ongesteldheid de komende dagen niet doorzet? Ik heb voor de zekerheid al een test in huis.

reageer

proud_mommy 19-08 om 20:03

Het zou onregelmatig kunnen zijn. Maar anders gewoon dag van je nod proberen, anders over een week weer als deze negatief is. Het verschilt per persoon. De ene moet ontpillen en de andere weer niet. Succes

Dierends (Gast) 19-08 om 20:26

@proud_mommy
Dan zou dan dus vandaag zijn  Aangezien de app zegt dat ik vandaag weer ongesteld zou moeten worden (bij een cyclus van 28 dagen). Zou je me dan aanraden om morgen te testen, terwijl deze cyclus misschien wel langer dan 28 dagen kan zijn...?

Moedertjuh 19-08 om 20:56

Ik had ook de eerste paar maanden na het stoppen met de pil wat bloedverlies een paar dagen voor mijn ms echt doorbrak. Heeft te maken met het ontpillen. Maar je kan natuurlijk evengoed zwanger zijn. Helaas lijken de symptomen van het ontpillen op zwangerschapssymptomen. Je zou natuurlijk al kunnen testen. Of nog een paar dagen afwachten. Succes in ieder geval ! 

proud_mommy 19-08 om 20:59

Kijk die klachten kunnen ook komen door ontpillen. Ik zou een goedkope test proberen. Of je zou een week moeten wachten. 

Sanne (Gast) 19-08 om 22:08

ik snap niet wat je tegenhoudt! Testen!!!! Hahaha
Gewoon een goedkoop testje

Dierends 21-08 om 08:42

Vanochtend getest - helaas negatief.
Laat de ongesteldheid nu maar gauw doorzetten, dan kunnen we officieel door naar ronde 2.

Moedertjuh 21-08 om 09:00

Nou idd! Dat wachten is zo slopend. Succes in de volgende ronde ! 

Dierends 21-08 om 14:18

@Clautjuh Dank je wel  Het wachten is inderdaad slopend.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer zal ik testen?' in het Zwanger worden forum