Testen met early zwangerschapstest

3 antwoorden en 26728654x bekeken

Steffidw 27-09 om 20:39

Zijn er hier vrouwen die getest hebben met een early test die negatief was en achteraf toch nog positief met andere hebben getest?
Ik schets even mn situatie, laatste ms op 25/8 gekregen duurde 5 dagen, volgens ovu-sticks 18/9 eisprong gekregen. Ik was deze ochtend gewoon té nieuwschierig en dus met early-test even testje gedaan, deze was dus negatief.. Vermits is niet zoo veel goede comments lees ivm early-testen vraag ik het hier even :-)
Oja btw: eerste maand na pilstop :-) dus geen idee qua lengte van mijn cyclus.. met mijn pil telkens 28 dagen

reageer

Jel 27-09 om 20:59

Hey steffidw, ik heb twee dagen voor mijn nod negatief getest met een early test en 1 dag voor nod positief met een gewone test. Het kan dus wel! Wanneer is jouw nod? Sterkte met wachten 

Steffidw 27-09 om 21:46

Mijn eisprong was 18/9 dus ik veronderstel op 2/10 mijn ms. Kheb vandaag getest dus wel vroeger dan een dag of 2, kon mij niet houden hihi.. 

Tucky (Gast) 28-09 om 11:22

Ik heb ook van die early testen van z&k maar ik heb sterke twijfels bij deze testjes. Ik lees eigenlijk alleen maar slechte ervaringen hiermee en dus vertrouw ik de uitslag niet.  Ik baal best wel dat ik deze testjes besteld heb, ikzelf ben toch meer van de action testen of kruidvat 2voor5. Ik moet nog 1 of 2 dagen tot nod, maar ergens heb ik het gevoel dat het best wel eens raak zou kunnen zijn, ik heb gevoelige borsten en moet vaak plassen! Maar dit kan ik me natuurlijk ook gewoon inbeelden omdat ik er best wel mee bezig ben haha. Nog twee dagen geduld, en anders stuur ik mijn vriend zondag richting de drogist. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Testen met early zwangerschapstest' in het Zwanger worden forum