Help

5 antwoorden en 26622822x bekeken

DA25 08-10 om 18:47

Dag allemaal,

Ik ben ten einde raad en hoop dat jullie me kunnen helpen .

Ik heb sinds 7sept de laatste menstruatie gehad.. normaal zo een cyclus van 24 dgn..
Ik heb 2 okt een test gedaan, deze was heeel licht positief.. ik vond niet dat ik daar van op aan kon dus heb 4 sept nog een test gedaan,  deze was duidelijk positief.. voor de zekerheid 5 okt weer een test gedaan deze was negatief en 6 okt ook.. ik zit nu op dag 32 en ben nog niet ongesteld.. 

Wat kan ik nu doen? Ik heb geen idee meer.. wie kan mij helpen?

Overigens zijn alle testen met ochtend urine afgenomen en allemaal met dezelfde testen van de action..

reageer

Betty 08-10 om 18:55

Wat gek zeg.. ik zou een clearblue test proberen. 
Het zou kunnen zijn dat het mis is gegaan en dat je lijf dat nog niet door heeft. Of de testen zijn niet goed. Daarom zou ik eerst een andere betrouwbare test proberen. 

---- 08-10 om 23:30

Die van de action zijn ook gewoon betrouwbaar. Die van de CB hebben veel meer hcg nodig. Dus denk niet dat die een oplossing bieden.
Ik denk eerlijk gezegd dat het mis is gegaan en je lichaam dit nog niet in de gaten heeft. Hoop voor je dat ik ongelijk heb... in ieder geval veel sterkte.

Falca 08-10 om 23:50

Een positieve test heb je in principe alleen als je zwanger bent mits je de test goed hebt uitgevoerd. Het zou kunnen dat je miskraam hebt gekregen. Je kunt voor de zekerheid ook even langs gaan bij je huisarts voor een bloedtest. 

Moedertjuh 09-10 om 09:35

Ik zou gewoon afwachten, ik gok ook dat het vlak na innesteling fout is gegaan als je testen nu allemaal negatief zijn. Dus doortesten en als ze negatief blijven krijg je op een gegeven moment een bloeding. Maar dat kan nu wat langer duren. Wel heel vervelend voor je, na een positieve test hoop je natuurlijk dat het zo blijft. Ik heb in november vorig jaar ook een vroege mk gehad en in december alweer zwanger. Dus het kan weer snel goed komen hoor. Sterkte en succes ! 

DA25 09-10 om 15:39

Bedankt voor jullie reacties! Momenteel nogsteeds niet ongesteld.. ik wacht tot zaterdag anders misschien toch nog maar eens testen.. testen zijn allemaal hetzelfde uitgevoerd ik denk niet dat   De testen verkeerd zijn gegaan.. we wachten maar weer af.. Pff.. wat haat ik wachten..  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwanger worden forum