Zwanger of niet?

4 antwoorden en 26617572x bekeken

mamavaneen 12-10 om 13:40

Hey allemaal, ik heb een klein vraagje, ale ‘klein’  
Ik heb recent een zwangerschapstest gedaan omdat ik het gevoel hzd dat er iets niet klopte.. deze was helaas negatief. Maar ik bleef me vreemd voelen, ook omdat ik het gevoel precies kende van mijn vorige zwnzgetschap. Dus disndzg terug eentje gedaan, eentje van de Kruidvat de 2x5€ test de eerste werd na enkele minuten heeeeel licht roze, joepie.. maar waarom zo licht? Wist niet of ik blij moest zijn of niet. Daarmee deed ik zonder na denken na 10 min de tweede, helaas terug negatief. Ik belde de huisdokter en hij zei dat de tweede test veel te snel hedaaan was na de eerste en er waarschijnlijk te weinig HcG waarde in mijn urine zat. Woensdag deed ik eentje van CB omdat iedereen heel vol en positief das van deze test, helaas ook terug nagatief! Dag blijdschap.. nu bleef ik me toch afvragen hoe her in godsnaam kan dat een KV test van 5€ positief is, en die van 20€ van CB negatief ?!?! En al snel een oplossing gevonden blijkt dat die van de KV veel gevoeliger is dan die van CB. Daar is de moed terug een beetje ...
Nu een ander probleempje net zoals mijn vorige zwangerschap was het zeker nier gepland wel altijd welkom! Ik nam toen de pil, tegoei, stipt, .. na 4 maand zwanger, nu een dochter van 2,5 rondlopen! Maar nu heb ik de mini spiraal van Minera, en las ook op internet dat op 1000 vrouwen op 1 jaar er max 2 zwanger zijn geworden.. zijn hier mama’s die hetzelfde hebben meegemaakt? En me begrijpen of gewoon raad weten? Vanavond moet ik naar de dokter, maar wachten tot maandag op de uitslag .. kan niet zo snel wachten, daarmee da vraag! 

Fijne weekend en hopelijk snel reactie !!

reageer

mamavaneen 12-10 om 13:44

R-N 12-10 om 14:35

Als ik jou was zou ik even paar dagen wachten en dan nog eens testen best met ochtendurine. Het hcg zou als alles goed is moeten verdubbelen dan. Dus streepje duidelijker worden. Ik denk dat ik zelfs morgenochtend terug zou testen. Dan zou je zoiezo iets van een streep moeten hebben En ben je ook zeker zwanger, Spannend allemaal! 

mamavaneen 12-10 om 14:42

Hey R-N bedankt voor je reactie! Straks naar de dokter en zien wat hij zegt, als ik me niet kan inhouden zaterdag restje halen! 

R-N 12-10 om 14:46

Normaal is een streep wel een streep. Dus vermoed wel dat je zwanger bent! Hou je me op de hoogte? ben ook wel nieuwschierig nu!  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwanger worden forum