Misselijk en nu dus geen idee ?

15 antwoorden en 25624051x bekeken

celine 05-12 om 08:09

Heej iedereen

Ik ben Celine 26 jaar en ben nu 4 maanden bezig om zwanger te worden.. nu ben ik afgelopen keer ongesteld geworden wel minder lang dan normaal maar wel met een normale cyclus. Nu moet ik over 11 dagen weer ongesteld worden maar ik heb nu al bijna een week last van ontzettende misselijkheid. Zodra ik mezelf dwing wat te eten wordt het minder maar daarna komt het in vlagen de hele dag door voorbij. Nu heb ik gisteren een test gedaan die was negatief. Moet ik nu wachten tot me menstruatie of is aan de HA vragen wat ik hiermee moet. Ik ben er wel erg mee bezig om zwanger re willen worden maar dit is er 1e keer dat ik me misselijk voel.

reageer

proud_mommy 05-12 om 08:49

Gewoon wachten tot je nod, als je dan niet ongesteld bent dan testen. 11 dagen voor nod is te vroeg om positief te testen. 
Ik werd weleens 2 dagen ongesteld. Dus denk dat je toen gewoon je menstruatie gehad hebt.

Celine (Gast) 05-12 om 09:02

Bedankt voor je reactie ! Jah mij lijkt t ook onwaarschijnlijk dat ik zwanger ben maar ik wordt niet goed van die misselijkheid bleh ... maar misschien zit het allemaal tussen de oren... 

proud_mommy 05-12 om 09:18

Het is altijd spannend, voor een kindje gaan. Dan duurt elke maand te lang haha. Ik duim voor je dat je zwanger bent. Zal het je eerste zijn?  

celine 05-12 om 09:54

@proud_mommy jah het zal dan mijn 1e zijn ik ben al 11 jaar samen met mijn vriend en heb zelf de kinderwens al heel lang maar mijn vriend niet dus die wilde nu ook “eindelijk” voor een kindje gaan dus hopelijk hebben wij ook snel goed nieuws 

proud_mommy 05-12 om 11:14

Ow wat fijn. Ik duim voor je dat het zo mag wezen. Super spannend. Vooral als je het al heel lang wilt, maar je partner wil nog niet.

Amélie 05-12 om 11:32

Ik heb dat gehad in mijn ovulatie periode heel dag misselijk. Mijn man zei zelf ha ge zijt zwanger en zei hem zelf heu wel een beetje vroeg. En het heeft geduurt tot 1week voor mijn nod. 

celine 05-12 om 12:50

Ah super lief om te lezen hierzo ! Jah mijn vriend zei dat ook al en ik zei al van nou dat lijkt me stug maar je weet het maar nooit ... bij mijn moeder kwam het ook niet zichtbaar op de thuistests alleen via t ziekenhuis kwamen ze er achter dat ze toen echt zwanger was. Dat wilt natuurlijk niks over mij zeggen maar als het dit keer niet zo is dan hopen we gewoon weer verder ????

Amélie 13-12 om 11:37

En? 

Moedertjuh 14-12 om 21:25

Je lichaam kan maanden bezig zijn met ontpillen, mocht je de pil hebben gebruikt. De hormonen van je pil zijn snel uit je lichaam maar daarna moet je lichaam het weer zelf doen. Dan kan je ineens vage klachten krijgen. Daar kan het mee te maken hebben. Ik hoop wel dat het raak zal zijn deze ronde. Succes !

celine 18-12 om 11:01

Nou een kleine update inmiddels 3 dagen overtijd maar gisteren een negatieve test dus heb nu voor mezelf gezegd dat ik zaterdag weer ga testen als ik nog niet ongesteld ben! Wel heb ik kleine krampjes al een paar dagen maar dat stelt niet veel voor in verhouding met me menstruatiekrampen die in normaal heb. Hoe gaat het verder bij jullie ? 

shootingstar 19-12 om 21:06

@celine als je evht 3 dagen overtijd bent moet hij nu echt wel positief zijn al is het heel licht! Kan het zijn dat je toch andere datum je eisprong hebt gehad? Zenuwen en stress kunnen het ook uitstellen.

Succes met afwachten! 

celine 20-12 om 06:27

Hey shootingstar ! Nou vandaag op dag 5 van niet ongesteld vandaag weer 2 testen gedaan 1 early en 1 gewoon maar nogsteeds negatief dus ik ga er nu idd maar vanuit dat mijn ei later was en ik dus later ongesteld word. Mja zwanger willen worden is niet goed voor me stress niveau 

shootingstar 20-12 om 06:58

@celine ik weet er alles van! Maar naar mate je wat langer bezig bent wordt de stress ook anders hoor dan denk je het komt wel. Tenminste dat had ik, ik ben uiteindelijk na ruim 2,5 jaar zwanger door icsi. 

Succes! Hopen dat je snel ongesteld wordt zodat je weer verder kunt! 

celine 20-12 om 09:48

@shootingstar aah wel fijn om te horen dat het nu eindelijk gelukt is bij jullie geniet van dit mooie moment ! Jah ik moet het maar wat meer naast me neerleggen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Misselijk en nu dus geen idee ? ' in het Zwanger worden forum