In spanning !

4 antwoorden en 25378012x bekeken

celine 19-12 om 08:13

Hey hier nog een berichtje van mij mijn vorige bericht ging over dat ik mij 2 weken geleden niet zo lekker voelde en alleen maar misselijk was, dat is inmiddels over maar ik had afgelopen zondag ongesteld moeten worden en tot op heden nog niks (wel hele lichte buikkrampen sinds zondag) maandag heb ik getest maar die was negatief dit was zo’n earlytest van action en nu denk ik dat ik zaterdag weer wil testen maar ik ben er in me hoofd echt alleen maar mee bezig op dit moment. 
Tegen me vriend ook gezegd dat ik zaterdag een test weer wil gaan doen.. die “hoopt” dat er nog niks aan de hand is wat ik zelf ook wel erg jammer vind om te horen omdat we er samen voor gekozen hebben om met die pil te gaan stoppen. Dus hier lkkr zenuwachtig tot en met zaterdag en dan hopen dat het gewoon positief is maar ook dan ben ik best bang voor de reactie van me vriend of die er dan wel blij mee is....  hoelang duurde het bij jullie voordat jullie test positief aangaf ? 

reageer

Bloempje 19-12 om 09:05

Het kan heel verschillend zijn per persoon. Ligt er ook aan hoe snel je innestelling geweest is mocht er een bevruchting zijn geweest. Bij mij was een week voor nod de test al licht positief. Maar goed wat ik zeg misschien had ik wel een hele vroege innestelling. 

celine 19-12 om 09:20

Bedankt bloempje ! Jah ik vind het allemaal gewoon zo spannend vooral omdat het voor ons t 1e kindje zal zijn. Dus we wachten het nog maar even af ! Verschrikkelijk die ontwetendheid 

Amélie 19-12 om 10:35

Hey meid bij mij ging het vlot direct positief bij het eerste dag van menstruatie ( uitblijf ) maar in november hadden we ook besloten om 3de baby maar helaas negatief en ik zag dat mijn man opgelucht was en hij zei dan dat hij nog wou wachten nu zit ik in een fase van wil ik nog of niet want te teleurgesteld van zijn reactie. Nu neem ik de pil niet meer we doen het op kalendermethode met  condooms hopen verandert hij snel van gedacht voor ik van gedacht verandert. 

celine 19-12 om 13:50

Hey efkes pauze nodig wat jammer om te horen !! Jah die van mij heeft altijd gezegd een kinderwens te hebben maar hij hoopt op wat meer tijd om aan het idee te wennen (zijn al 11 jaar bij elkaar) dus ik hoop heel erg dat het wel zo is terwijl hij pas hoopt dat het volgend jaar zomer gaat gebeuren ik hoop voor jou dat je man snel veranderd van gedachte want ik snap helemaal het gevoel alsof je hier alleen in staat en dat ik strx de enige ben die blij is dat we zwanger zijn. Denk toch dat ik morgen nog even een test ga doen kijken of daar meer uit komt ik kan het gewoon niet naast me neerleggen maar voor hetzelfde geld is me cylus gewoon wat langer deze maand maar deze onzekerheid vind ik echt helemaal niks 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'In spanning ! ' in het Zwanger worden forum