Weten jullie het?

3 antwoorden en 25332788x bekeken

Zazu (Gast) 22-12 om 19:48

Hoi allemaal, 
Ik ben nieuw hier en wil jullie hulp vragen. Mijn vriend en ik proberen al een aantal maanden zwanger te worden maar ik ben heel onregelmatig ongesteld dus het is vrij lastig.. 
Nu denken we dat we ongeveer goed zaten met de eisprong deze maand. Die was de 12e, nu kreeg ik afgelopen dinsdagavond heel erge krampen/steken in mijn rechteronderbuik… een half uurtje ongeveer… 
Mijn vriend en ik durven niet te hopen dat het de innesteling was maar wat denken jullie? Zou het kunnen dat het dat geweest is? Ik voel mijn eisprong nooit dus het zou wel gek zijn als ik die nu ineens wel zou voelen.. 
Hopelijk kunnen jullie ons helpen, ook met wanneer we het beste zouden kunnen testen. 
Alvast heel erg bedankt! 
Liefs 

reageer

kruimel 22-12 om 20:21

Je vraagt in de titel “weten jullie het”.. helaas weet niemand dat tot je positief test. 
Het zou het zeker kunnen zijn. Ik voelde mijn eisprongen niet maar bij mijn eerste 2 zwangerschappen heb ik de innesteling gevoeld, al kon ik de steekjes achteraf pas plaatsen. Bij mijn 3e en huidige zwangerschap heb ik niks gevoeld.

Succes! 

Moedertjuh 22-12 om 22:11

Dat zou idd kunnen, ik zou mijn innestelingen ook zo hebben omschreven. Ik had dan 1 felle steek en daarna wat krampjes plus de dag daarna wat bloedverlies maar dat hoeft natuurlijk niet. Ik had dan 2 dagen later een hele lichte positieve test. Na innesteling bouw je namelijk gelijk Hcg op. Bij de een gaat dat sneller als bij de ander. Maar je zou het kunnen testen natuurlijk. Succes !

Zazu (Gast) 23-12 om 10:42

Ah bedankt voor jullie reacties! Nadat ik gisteravond bloedverlies had dachten we helemaal goed te zitten en heb ik vanochtend getest. Negatief... helaas... toch bedankt voor het meedenken!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weten jullie het? ' in het Zwanger worden forum