6 dagen overtijd & vreselijk tuurlijntje op early test

2 antwoorden en 25486498x bekeken

VA (Gast) 24-12 om 00:24

Lieve mensen.
Ik bevind mijzelf momenteel in een rare situatie, voor mijn doen.
Ik ben voor het laatst van 22-11 tot 26-11 ongesteld geweest. Ik ben altijd exact met mijn dagen, de bloedingen duren altijd 4 dagen met daarvoor zeker wel een dag of 3 lichtjes verlies van oud bloed, en een totale cyclus van 25 tot maximaal 27 dagen.
Nu had ik dus 18-12 weer ongesteld moeten worden op zijn laatst, maar we zijn inmiddels alweer 6 dagen verder.
Ik heb er al verschillende testjes tegen aan gegooid. 1 dag overtijd een early test van de action gedaan, negatief. 3 dagen overtijd een test bij de huisarts gedaan, negatief. Gisteren getest, negatief. Vanochtend getest en in eerst instantie zag ik niks. Maar niet veel later besloot ik het nog even verder te bestuderen en ik leek een vreselijk, vreselijk licht tuur streepje te zien. Het leek meer een donkere (wel een paarse tint en geen grijze) schaduw duidelijk op de plek waar het streepje hoort te staan.
Ik voel me vreselijk hormonaal (voel me vreselijk geërgerd en kwaad om de domste dingen), heb vlagen van misselijkheid en dat voornamelijk in het einde van de ochtend of begin van de middag, ik heb heel veel honger, ben vreselijk uitgeput de laatste dagen en mijn tepels zijn behoorlijk gevoelig. Ook heb ik veel spierpijn in mijn baarmoederstreek, wat nu nog in vlagen aanwezig is maar gisteren en eergisteren zeer sterk en constant.
Ik snap er niks meer van. Ik zou nu logisch gezien al 14 dagen na mijn eisprong zitten, maar nogsteeds niks geen voortekenen van een naderende menstruatie, maar ook (nog) geen dik vet positieve test in handen gehad.

Iemand met vergelijkbare ervaringen? En hoe is dat afgelopen? (Foto toegevoegd van dezelfde soort test met hetzelfde soort tuurlijntje, krijg de mijne niet fatsoenlijk op de foto, camera wil niet scherp stellen)

reageer

Moedertjuh 24-12 om 17:16

Je krijgt antwoord als je doortest, loopt er toch een streepje mooi op dan ben je natuurlijk zwanger. Anders kan het ook zijn dat je een innesteling had maar het toch fout ging en je had een klein beetje Hcg in je lichaam. 
Maar zeker weten doe je het als je doortest. Succes ! 

Anoniem (Gast) 24-12 om 21:37

Ik zie wat je bedoelt met dat streepje, alleen wil ik ook graag die streepjes zien altijd outy: 

Inderdaad doortesten zolang je niet ongesteld bent kun je ook nog zwanger zijn. Ik heb een keer mrt 5 dagen overtijd licht positief getest met deze van action. Werd uiteindelijk helaas wel een miskraam op 9 weken. Maar ik heb ook genoeg verhalen gelezen waarbij het wel postief uitpakte ivm bv een late innesteling. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 dagen overtijd & vreselijk tuurlijntje op early test' in het Zwanger worden forum