Wat te doen?

1 antwoord en 25273288x bekeken

oonah 07-01 om 10:56

Hoi allemaal,
Ik weet niet goed hoe te beginnen, ik word dit jaar 29 en heb een enorm grote kinderwens. Wij proberen al sinds augustus 2017 zwanger te worden maar zonder resultaat. In 2018 ben ik in juli naar de gyneacoloog gegaan voor raad te vragen. Ze hadden een uitstrijkje genomen en vaginale echo en alles leek normaal, ze raadde me aan nog gewoon te proberen. We kregen mee dat ik foliumzuur moest nemen en we ook allebei moesten testen. Bloedonderzoek en sperma onderzoek. In oktober 2018 moesten we terug op consultatie en werd de uitslag van de testen meegedeeld. Mijn bloedonderzoek was goed en men partner zen sperma onderzoek ook, enkel voor verbetering kreeg hij een supplement voorgeschreven. 
Omdat er verder geen vreemde waarnemingen waren stelde ze me voor om een kijkoperatie uit te voeren in november. Ze zouden dan kijken of de doorgang goed was en of de baarmoeder goed gevormd was. Bij de operatie bleek dat de doorgang goed was enkel de baarmoeder zou in normale gevallen een peervorm hebben en dat bleek niet zo te zijn. Ik had een T-vorm. Ze hebben dit gecorrigeerd. Zelf heb ik er geen last van ondervonden enkel de eerste dagen en men menstruatie werd veel heviger. 
Vandaag op consultatie bij de gynaecoloog voor controle opvolging. (Ondertussen zijn we wel verder aan het proberen zwanger te geraken) De controle was optimaal verlopen, slijmprop was veel groter en slijmvorming zag er beter uit volgens de gyneacoloog. Ik gaf mee dat normaal vandaag de eisprong moest plaats vinden en ze zei dat ze op de beelden kon zien dat deze voorbij was. Al hebben we goed geklust de laatste dagen. Is dit dan goed of slecht nieuws? 

reageer

Amélie 07-01 om 12:35

Het kan goed nieuws zijn maar als je er teveel aan denk kan het ook spelen laat het natuur zijn ding doen en je zal zien dat je binnekort een mooie streepje zal krijgen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat te doen?' in het Zwanger worden forum