Ben ik zwanger

4 antwoorden en 25243407x bekeken

Steffke (Gast) 09-01 om 14:37

Hallo, ik ben 25 jaar en zit momenteel in mijn tweede cyclus sinds we proberen zwanger te worden. Mijn laatste dag dat ik ongesteld was, was 12 december. Ik had toen een cyclus van 34 dagen. Ik zou dus normaal vandaag ook ongesteld moeten worden. Gisteren heb ik enorme steken in mijn buik gehad (nog nooit gehad) en verloor ik bruine afscheiding, maar enkel bij het 'afvegen'  niet op mijn inlegkruisjes. Ook vandaag een heel klein beetje, maar het is zo goed als gestopt. Nu is mijn vraag of dit innestelingsbloed zou kunnen zijn. Ik had op 26 december mijn eisprong (positieve ovulatietest), zou ik zwanger kunnen zijn? 

reageer

Anoniem (Gast) 09-01 om 14:52

Alles kan. Wacht af of doe een test.

Eerlijk denk ik dat je menstruatie er aan komt. 

Romy 09-01 om 20:48

Hoi Stefke wat spannend allemaal maar ik denk eerlijk gezegd ook dat er een menstruatie aan zit te komen. 
Wij zitten in onze 1ste ronde pas.. 3-1 positieve ovulatie test gehad veel geklust . Nu hele gevoelige borsten brandend maagzuur en wat vage buikklachten. Mijn menstruatie zou volgende week donderdag moete komen dus we wachten maar af.. probeer me er niet teveel mee bezig te houden maar is wel lastig.

Steffke (Gast) 10-01 om 07:23

Hey Romy, inderdaad heel spannend! Ik zit nu op dag 35, vind dat het wel lang duurt, heb nu al 3 dagen bruinverlies. Vraag mij af of dat wel normaal is .. 

Anoniem (Gast) 10-01 om 07:29


Als je pas gestopt bent met de pil of andere hormonen is het volkomen normaal. Je kan er altijd een testje van de action tegen aan gooien.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger ' in het Zwanger worden forum