Kan er mij iemand helpen?

4 antwoorden en 25175652x bekeken

Brabbel 13-01 om 14:16

Hoi!
Heb vorige maand(nu 2whalf/3w geleden)  mijn menstruatie niet gehad. Zwangerschapstest was  negatief. Nu wou ik vandaag een ovulatietest gebruiken en was die positief terwijl ik mijn eisprong niet moet hebben.. zie foto..Heb nu ook een 2dagen ietwat bruinverlies wat ook weer raar is...
Hoe kan dit, iemand enig idee? 

reageer

Limo 13-01 om 14:21

De ovulatietest is als positief als de teststreep gelijk aan of donkerder is dan de controlestreep. Deze is dus nog niet positief.

Moedertjuh 13-01 om 20:19

Het kan 2 dingen betekenen, of je gaat toch richting je LH piek, dan zou je door moeten testen, dan zal je m nog wat op zien lopen waarna deze afneemt. Of je bent toch zwanger, ze worden namelijk ook positief bij een zwangerschap. Dan word het streepje ook donkerder maar neemt niet af zoals bij een eisprong. 

Brabbel 14-01 om 07:06

Dag clautjuh, 
Bedankt Voor je reactie! 
Woensdag gynecoloog...Ben benieuwd.
Zou mij langs de ene kant verbazen dat er nu plots wel een eisprong zit aan te komen ook al heb ik last van wat bruinverlies...

Anoniem (Gast) 14-01 om 08:58

Of aanloop naar ei of en aan je oud bloed verliest te zien denk ik dat je gewoon ongesteld gaat worden. Bij veel vrouwen is er altijd wel een streep te zien.

Deze is zeker niet positief. De lijn moet minimaal even donker zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan er mij iemand helpen? ' in het Zwanger worden forum