ovulatietest 8 dagen voor nod

10 antwoorden en 24952740x bekeken

roos (Gast) 26-01 om 09:22

hallo dames

ik heb veel gelezen over ovulatietesten die licht positief uitslaan met een eventuele zwangerschap, nu heb ik dus 8 dagen voor nod een ovu test gedaan met ochtendurine en dit is het resultaat binnen de afleestijd is dit normaal?

gr

reageer

roos (Gast) 26-01 om 09:24

ik hoor graag jullie mening
gr

kruimel 26-01 om 09:36

Ja, ovulatie testen geven vaak gewoon een steepje als er geen eisprong is/al is geweest.

Waarom testen zo vroeg met testen die niets zeggen? Je maakt jezelf alleen maar gek! Hopelijk over 8dagen(!) toch een positieve zwangerschapstest. 

roos (Gast) 26-01 om 09:41

ja is ook stom maar had er nog een paar liggen dacht probeer het eens  

Anne 26-01 om 10:58

8 dagen voor nod is er in principe nog geen innesteling, zulke streepjes heb ik rondom eisprong de hele maand door maarr op 11 dpo had ik wel een ovulatietest gedaan, die gaf een aardig duidelijk streepje. Op 12 dpo met een gewone van de action met een zwangerschapstest duidelijke streep dus het kan wel, maar je bent een beetje vroeg

sweet 26-01 om 11:03

Dit is mijn ovu test toen ik zwanger bleek. Maar was wel op nod zelf.

roos (Gast) 26-01 om 11:31

wow die is wel duidelijk ja, en gefeliciteerd sweet met je zwangerschap 

Moedertjuh 26-01 om 11:57

Ik had na mn vmk heel veel ovulatietesten in huis, ik dacht dat duurt wel effe voor we weer zwanger zijn en ik bleek cystes op mn eierstokken, die later weer weg waren, dus toen ik de eerste ronde na mn vmk weer symptomen kreeg ben ik met zowel zwangerschapstesten als ovutesten gaan testen. De ovutest gaf ietsje sneller een streepje dan de zwangerschapstest. Maar het scheelde niet veel, waren van sensitest. Maar 8 dagen voor je nod is wel heel vroeg hoor, of je eisprong was eerder en je innesteling was snel. Ik voelde ongeveer 6 dagen na mn eisprong een felle steek s'avonds en had op 8 dpo een heeeeel licht streepje die iedere dag wat opliep. 

kruimel 26-01 om 11:59

Snap ik hoor Roos! 
Zal niet ontkennen dat ik ook vanalles toeschreef aan een potentiele zwangerschap terwijl ik óók wist dat het eigenlijk helemaal niet kon. Maar echt, probeer te relaxen en je nod af te wachten! 

sweet 26-01 om 12:07

Dankje roos, inmiddels heb ik een mooie dochter van 4 weekjes. 
Ik had voor haar een miskraam gehad en 5 dagen na de ovulatie had ik spierpijn en wat krampjes, en de dag van nod oud bloed met afvegen, na mijn werk niets meer, was ervan overtuigd dat het door de miskraam kwam en vond het zonde om mijn enige clearblue zwangerschaps test te verspillen. Vandaar dat ik met een ovulatie test heb getest.  
En uit de echo’s bleek dat 5dpo de innesteling is geweest. Dus het kan echt heel snel.

roos (Gast) 26-01 om 13:02

ik moet gewoon even geduld hebben, alleen dat heb ik niet haha dit is ronde 3 en ik voel steeds van alles maar tot nu toe nog niks bedankt in iedergeval voor jullie reactie lieve dames 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ovulatietest 8 dagen voor nod' in het Zwanger worden forum