Verschillende zwangerschapstesten?

1 antwoord en 24752619x bekeken

bloemetje (Gast) 31-01 om 11:46

Lieve allemaal,
Waarschijnlijk zal dit onderwerp vast al op het forum staan, maar ik wil toch graag mijn eigen verhaal vertellen voor eventuele soortgelijke verhalen....
Ik ben 10/1 'vaag' ongesteld geweest, dit was één dag normaal bloedverlies wat ik gewend ben, maar de andere dagen veel minder terwijl ik altijd ontzettend ongesteld ben, soms wel 6 dagen lang (ik weet het TMI, maar even voor het verhaal) Het was wel rond mijn verwachte menstruatie tijd. (cycles: 28 tot 31 dagen, dit verschilt)
Na deze rare ongesteldheid ben ik gewoon weer lekker mijn ding gaan doen, totdat ik mij vorige week heel moe voelde, anders moe, misselijk en ontzettend hoofdpijn! Ik dacht eerst aan een griepje, maar toch zat er stiekem in mijn achterhoofd dat het wel eens.......
Afgelopen zaterdag dacht ik, laat ik maar gewoon een test doen. Dit was een Action test, binnen de afleestijd negatief. Ik ben die dag lekker gaan werken en kwam 's avonds weer thuis. De test lag nog op de wastafel en raad eens.... 2 streepjes. Nou weet ik wel dat je de uitslag na afleestijd niet meer mag beschouwen als positief. Dus de volgende dag nog eentje gedaan van de Action, wat denk je... weer hetzelfde... zucht. De streepjes waren wel roze van kleur, wel heel licht maar zeker geen tuurstreepjes.
Nou heb ik het even een paar dagen 'gelaten'.. en heb ik gister een test gedaan van Leidapharm (ofzo?) supermarktmerk. Deze gaf binnen de tijd positief, stiekem 3 uurtjes later nog één van dit merk gedaan en ook (licht) positief binnen de tijd. Nu heb ik vanochtend één van Clearblue gedaan, die met dat blauwe plusje dus geen digitale. Maar hierop is niks te zien..... Ik ga sowieso even de huisarts bellen hoor hoe dit kan, maar heeft iemand hier ervaring mee? Ik weet echt niet wat ik nu moet denken en ben er helemaal verdrietig van. Mijn vriend en ik zijn nu een jaar bezig voor ons eerste kindje.
En wat met de bloeding van afgelopen maand? Innesteling? (dat kan toch niet op je NOD?) of toch mijn menstruatie?
ps. ik weet wel dat jullie mij niet 100% kunnen helpen, maar ik zou het prettig vinden om er met wat mensen over te praten :-)
Liefs van mij xxx

reageer

Ukke 31-01 om 22:12

Toen ik zwanger was van mijn 1e heb ik op mijn nod een innestelingsbloeding gehad (duurde maar 3 dagen en was heel weinig )
Heb wel een heel korte cyclus van ongeveer 21/22 dagen.
Maar het kan dus wel. Ps je hoeft niet altijd een innestelingsbloeding te krijgen: 2e zwangerschap niet gehad en toen zwanger van een tweeling 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verschillende zwangerschapstesten?' in het Zwanger worden forum