Test negatief - toch zwanger?

1 antwoord en 24722169x bekeken

Hartman 02-02 om 13:37

Hoi allemaal,

Ik probeer kort uit te leggen wat er aan de hand is. Proberen nu 2/3 mnd zwanger te worden. 18 jan had ok bruin bloed bij plas, menstruatie volgde erna dacht ik. Voornamelijk bruin bloed, na 2,5 dag zo goed als over (normaal gesproken 4/5) en had veel last van mijn onderrug, wat ook niet gebruikelijk is bij mij.  

Nu 2 weken later heb ik sinds een paar dagen last van ochtendmisselijkheid, in de nacht vaak wakker en dan ook misselijk. Wordt beter zodra ik iets eet. Ben behoorlijk moe en heb soms flinke hoofdpijn. Vrijwel gelijk na wat ik dacht dat mijn menstruatie was paste mijn beha bijna niet meer over mijn borsten, leken ineens veel groter. Heb ook geen zin meer in koffie en ben echt een koffieleut.

Net een action rest gedaan, was negatief alleen ben de dop er vergeten op te doen. Ook heb ik de test denk ik te snel opgepakt. Ik weet niet of dat erg is. Lijkt het jullie nuttig nog een test te doen? Mijn gevoel zegt bijna zeker dat ik zwanger ben dus is wel een domper zo'n test. Nog een X testen of laten gaan?

reageer

Cees (Gast) 02-02 om 14:40

Nog een keer testen kan geen kwaad. Maar het zal niet aan de dop of oppakken liggen. Als je hcg in je urine hebt komt er een tweede streep en ben je dus zwanger.

Ben je ook 3 maanden geledeb gestopt met de pil, want dan moet je lichaam ook ontpillen.
Dat je menstruatie korter is dan anders hoeft niet veel te zeggen. Ik ben zelfs met positieve zwangerschapstesten kort ongesteld 3 dagen geweest en was dus het vruchtje verloren.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Test negatief - toch zwanger?' in het Zwanger worden forum