Innestelingsbloeding?

2 antwoorden en 24806718x bekeken

Roos (Gast) 05-02 om 21:06

Hi! 
Samen met mijn vriend hebben we besloten om voor een kindje te gaan. In september 2018 ben ik gestopt met de pil en eind november heb ik mijn eerste echte menstruatie gehad. Begin deze maand heb ik mijn 2e menstruatie gehad (van 09-01 t/m 12-01) en heb ik op 26 januari een ovulatietest gedaan, deze was positief.

Vorige week donderdag de 31e had ik een heel klein beetje bruin bloedverlies, en de volgende ochtend toen ik wakker werd helderrood bloed in me onderbroek (ongeveer 5 druppels). In de avond last van menstruatiekrampen, alleen zette het niet echt door. Nu heb ik nog steeds elke keer wat heeel licht bruinig bloed bij het afvegen.. zou dit een innestelingsbloeding geweest kunnen zijn? Ik vind het ook wat lastig om te bepalen wanneer ik een zwangersschapstest zou kunnen doen, omdat ik m'n cyclus dagen nog niet niet zo goed weet. 

Ik hoor graag wat jullie denken 

reageer

Willie wonka (Gast) 05-02 om 21:55

Je kan je menstruatie verwachten 14dagen na je eisprong. Omdat je aan het ontpillen bent, kan dit ook eerder of later zijn  

Moedertjuh 06-02 om 20:56

Ik zou 14 dagen aanhouden na je ovulatie dus over 3 dagen is ongeveer je nod. In principe zou je dus al positief kunnen testen als je 3 dagen voor je nod zit maar je zou ook nog kunnen wachten of je menstruatie doorzet. Dat is voor iedereen persoonlijk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloeding?' in het Zwanger worden forum