Cervixslijm

4 antwoorden en 24526753x bekeken

Anoniem (Gast) 28-02 om 11:21

Hallo iedereen
Omdat ik zwanger wil worden en net gestopt ben met de pil besloot ik mijn cervixslijm deze maand te observeren. Ik ken mijn cyclus namelijk niet. (Ik wacht liever nog even met ovulatie testen) 
Volgens mijn app (zie foto) zou ik vandaag mijn eisprong hebben. Echter was mijn cervixslijm eergisteren (twee dagen voor voorspelde eisprong) heel rekbaar en doorzichtig.
Ik heb daarnet nog eens getast en vandaag is het eerder cremig/troebel en nog maar een klein beetje rekbaar. 
Eergisteren dacht ik wel de eisprong gevoeld te hebben. Een lichte steek van ongeveer een half uur. Ofwel zit dat in mijn hoofd omdat ik er zo mee bezig ben.
Wat zijn jullie bevindingen? Zou ik eergisteren mijn eisprong gehad hebben of vandaag? Hoelang na het rekbare/heldere slijm vindt de eisprong plaats?
Ik heb zaterdag geklust, maandag en dinsdag ook en vanavond klussen we dan nog een keer.

reageer

Anoniem (Gast) 28-02 om 22:39

Meld je even aan als lid, veel leuker!

S.Ongeduld (Gast) 01-03 om 07:52

Je app gaat uit van een gemiddeld persoon. Voor veel mensen zal deze datum voor ovulatie dus wel opgaan, maar zeker niet voor iedereen. Het kan prima zijn dat jouw ei een paar dagen eerder komt dan de app aangeeft. Het cervixslijm is een betere indicator dan een app

Milou (Gast) 01-03 om 21:24

Ik heb ook niet zoveel aan mijn app, volgens mij mis ik te vaak mijn ei. Alleen word ik niet veel wijzer van mijn afscheiding. Is er iemand die dit bijhoudt en (anonieme) foto’s heeft op haar profiel? Hopelijk herken ik dan wat, ik vind de foto’s als je googelt zo gemaakt!

Hartje 02-03 om 07:22

https://www.babybytes.nl/vip-blog/BVMAMADAANTJE/1307554578

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cervixslijm' in het Zwanger worden forum