Welke ovulatie testen?

3 antwoorden en 24203441x bekeken

patricia18! 13-03 om 12:55

Beste dames. Ik ben nu vanaf oktober 2018 bezig. En nog zonder resultaat . Gelijk ben ik begonnen met ovulatie testen. Omdat ik een erg onregelmatige cyclus had. Ik gebruikte  de testen van 2besure. Voor mij vrij onduidelijke testen want mijn testresultaten leken eigelijk bijna altijd gelijk( altijd wel twee streepjes. Zonder uitschieter. Nu ben ik deze maand(vandaag) gestart met de testen van  Sensitest. Echt duidelijk maar 1 streepje gaf hij aan. Zijn de testen van sensitest beter? 
Zijn er dames bekend met de testen? En het verschil tussen de merken? En kan het echt de rede zijn dat ik al die tijd met de 2 besure testen mijn ovulatie heb gemist..

Mijn cylcus ligt regelmatig tussen de 31/32 dagen normaal..
Deze Maand 2 maart tot 11 maart ongesteld geweest.

Bedankt voor het lezen en hopelijk het reageren op mijn topic!

reageer

Orchidea 22-03 om 12:00

Hoi Patricia,
Ik vond de testen van 2BE sure ook ontzettend vaag, vaak valspositief. Vooral de zwangerschaptesten in deze. Ik heb veel baat gehad bij de ovulatie testen van de Action. Ook CB heeft Ovulatie testen en deze zijn duidelijk, een smiley is een naderende eisprong, alleen hangt hier wel een prijskaartje aan. 
Succes!! 

Vrouwtje33 23-03 om 10:25

Ik ga die van CB gebruiken. Maar lees dus dat die van Action ook goed zijn? Dan die ook maar eens aanschaffen. Die zijn veel goedkoper! Ben benieuwd! 

Moedertjuh 23-03 om 14:12

Ik gebruikte die ook van sensitest, vond ze ook goed werken. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke ovulatie testen?' in het Zwanger worden forum