kan ik zwanger zijn?

5 antwoorden en 24357921x bekeken

muisje 13-03 om 20:08

Hallo
Ik heb een vraagje. Ik ben een maand geleden gestopt met de pil. Via een app heb ik alles vervolgens bijgehouden. Volgens de app had ik op 27 februari mijn ovulatiedag en zou ik over 7 dagen mijn menstruatie weer moeten krijgen. Nu ben ik vandaag (13 dagen na ovulatie) wakker geworden met helderrood bloed en lichte buikkrampen. Het is een stuk minder dan normaal. Dit kan een vroege menstruatie zijn maar zou dit ook een innestelingsbloeding kunnen zijn? Kan ik uberhaupt zwanger zijn zo kort na het stoppen met de pil? Ik heb verder last van lage rugpijn waar ik normaal nooit last van heb...
Groetjes!

reageer

Puck 13-03 om 20:35

13 dagen na ovulatie kan heel goed je menstruatie zijn. Die kans lijkt me het grootste. Maar als je twijfelt kun je een testje doen.

Anoniem (Gast) 13-03 om 21:15

Ja misschien 

Moedertjuh 14-03 om 09:29

Als je een eisprong hebt kan je zeker zwanger zijn. Maar je cyclus is natuurlijk zonder de pil niet hetzelfde als met de pil. Ik had de eerste maanden ook wat licht bloedverlies, dan soms een dag niks en dan brak mn menstruatie door. Dus wacht nog even af wat er de komende dagen gebeurd. De eerste maand van een app uitgaan om ke eisprong te berekenen is niet geheel betrouwbaar. Had je geen andere signalen dat je een eisprong had?

FiFi 14-03 om 09:47

13 dagen na je ovulatie lijkt het mij eerder dat je ongesteld gaat worden. Raar dat je app aangeeft dat je pas binnen 7 dagen ongesteld moet worden. 

Ik had ook op 27 februari mijn ovulatie, en moest tussen maandag en vandaag ongesteld worden. Nuja gelukkig ben ik dat niet geworden

Anoniem (Gast) 14-03 om 09:49

Ja je kan zwanger zijn. 

Hoe weet jij je eisprong? Aan de hand van de app? Die werkt met gemiddelde. Kun je nooit helemaal op vertrouwen. Ik denk dat je ongesteld bent. Aangezien je 13 dagen na je mogelijke eisprong zit. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kan ik zwanger zijn?' in het Zwanger worden forum