Kan je al na een paar dagen voelen dat het raak is?

8 antwoorden en 23885115x bekeken

Anoniem (Gast) 25-04 om 09:51

Goedemorgen.

Ik heb een vage vraag. Mijn vriend en ik proberen zwanger te worden van de 2e. Nu hebben wij zondagavond gevreeën, wat ongeveer halverwege me cyclus is, ik heb geen ovulatietest gedaan maar heb wel een app. Zondagavond dus gevreeën. Nou was ik gisteren de hele dag nogal moe en lui, vroeg naar bed gegaan, en me onderbuik is ook gevoelig. Kan dit al een heel vroeg teken zijn of zit dit echt tussen me oren?

Bedankt alvast voor jullie reacties. Groetjes.

reageer

Anoniem (Gast) 25-04 om 09:53

Het zit tussen je oren. Al geloof ik wel dat je vroeg iets kan voelen maar eerder van 6a7dpo. Mss was je ei vroeger ?? 

Anoniem (Gast) 25-04 om 09:56

Dit lijkt mij erg vroeg, maar een vriendin van mij heeft 2x gehad dat ze met 5-6 dagen het zeker wist en beide keren klopte het.
Niet vergeten dat iedereen wel eens moe is. Toen ik net zwanger was (positieve test) was ik ook moe, rare buik etc. Maar mijn vriend had precies hetzelfde bleek. En die was toch echt niet zwanger.

Jo (Gast) 25-04 om 10:53

Ik voelde het ook al na een paar dagen. Geloofde het alleen niet helemaal, maar toen ik ging testen klopte het toch echt.
Ik voelde alleen wat raars in mijn buik. 

Anoniem (Gast) 25-04 om 12:47

In de 14 rondes was ik alle 14 keer zwanger.. althans me lijf deed echt alsof maar toen ik eht zwanger was voelde ik een week voor nod echt echt veel menstruatiepijn zo erg dat ik een hele grote maandverband in deed haha

Katherine (Gast) 26-04 om 21:13

Ik ben nu 6 dagen voor mijn NOD, maar heb afgelopen week (dus de week nu mijn vermoedelijke eisprong) een hele week last gehad van een soort van menstruatiepijn. Het leek op een zeurende pijn of krampjes. Soms voelde het zo vertrouwd, alsof ik mijn maandstonden moest krijgen. Het is nog maar de eerste ronde voor ons, dus ik probeer me bewust te zijn van dingen die ik mezelf wijs maak. Maar dit heb ik wel degelijk een week lang gevoeld. Sinds vandaag gaat dat weer beter, maar heb sinds een paar dagen in de plaats heel gevoelige tepels. Vooral bij aanraking, ook met gewoon stof, zijn ze gevoelig. Opnieuw, het is nog maar onze eerste ronde, dus ik probeer mezelf duidelijk te maken dat het waarschijnlijk niets is. Maar wel moeilijk met deze klachten! Ik kan me dus echt inbeelden wat je voelt momenteel!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan je al na een paar dagen voelen dat het raak is?' in het Zwanger worden forum