Is er nu een kans? Of heb ik mijn eitje net gemist? Zie foto

14 antwoorden en 23526184x bekeken

proud_mommy 22-05 om 11:01

Is niet erg. Soms is het beter om een dagje er tussen te houden. Dan is de sperma van betere kwaliteit. Succes meid. Wie weet is het raak.

reageer

Veer 22-05 om 11:36

Ik hoop het!

Anoniem (Gast) 22-05 om 11:57

Volgens mij zit je perfect met je seksschema! Er lag al wat klaar voor je ei. En erna stuurde je nog wat zaadcellen er achter. Prima toch? 

Veer 22-05 om 13:56

Hope so! 

Anneke 22-05 om 18:00

Moet je echt 2x per dag testen voor je ovulatie ? Ik doe het enkel ‘s middags ?

Mila (Gast) 22-05 om 19:58

ik denk dat ik het niet anders gedaan had hoor schat! Best vaak rondom je ei, misschien dat de laatste keer te laat was maar dat weet je toch nooit. Zaadjes leven soms wel tot 5 dagen! Ik zal duimen...

Kathe 22-05 om 20:24

Dat ziet er mij toch prima uit hoor! Nu duimen!

Anneke: Ik heb deze ronde ook soms meermaals per dag getest. Op de dag van mijn piek had ik voormiddag een positieve test, maar namiddag heel duidelijk mijn piek. Uiteindelijk had het niet zoveel verschil gemaakt hoor, omdat ik op de eerste test al doorhad dat het een piek was. Maar soms wordt 'ie in één dag nog donkerder.

Veer 22-05 om 21:22

Ik had dus het idee dat die laatste keer wellicht te laat was en dat we juist net een avond daarvoor hadden moeten klussen, stom daar kan ik wel flink van balen. Maar goed, je weet het idd nooit precies. Nu weer dat vreselijke wachten
@Anneke  de test wordt soms donkerder binnen 1 dag. Bij mij was ie 's ochtends nog iets lichter en had ik 's avonds mijn piek. Dit was de vorige keer ook zo, maar toen gebruikte ik ClearBlue digitaal en daar is het best hard wel of geen smiley. Terwijl ik hier duidelijk het verloop kan zien. En je beter kan timmen. 

Anneke 22-05 om 22:36

Dankjewel voor jullie reactie’s. Testen jullie met ochtendurine ? Voor mijn miskraam deed ik testen met clearblue met ochtendurine en dat ging perfect voor mij. Maar nu ik men eisprong niet goed kan inschatten is dat te duur geworden om daar elke dag mee te testen. Nu lees ik bij de sensitesten en testen van action dat je het beter niet doet met ochtendurine.

proud_mommy 22-05 om 22:49

Anneke,  ze zeggen beter in de middag. In de ochtend is je urine te geconcentreerd. 2 uur nadat je wat gedronken hebt.

Anoniem (Gast) 23-05 om 19:10

Je ei springt 24/48 uur na de po test. Als je gemiddeld 3x per week seks hebt zit je goed. Gezond sperma leeft zo tussen de 3 a 7 dagen.

Als testen te duur of lastig wordt kun je ook aan de stand van je baarmoedermond voelen hoe ver het is. Veel betrouwbaarder. 

Anneke 23-05 om 21:03

@anoniem. Bedankt voor de tip, maar dat gaat me net iets te ver om elke dag met de vingers er in te zitten 

Puck 24-05 om 09:19

Je hoeft echt niet meerdre keren per dag te testen en de tijd maakt ook niet zoveel uit. Het belangrijkste is om regelmatig seks te hebben en niet te vroeg daarmee te stoppen. Als je elke dag op dezelfde tijd test, zie je de testen op en aflopen. Misschin heb je dan niet je ultieme piek gevonden, maar als je twee keer een (bijna) positieve test hebt gehad, weet je dat je piek daartussen zat. 12-48 uur daarna zou je ei moeten komen, maar het is ook wel eens iets later, dus stop niet te vroeg met seksen. Bij een cyclus van 26 dagen deden wij het van dag 10 tot dag 20 in elk geval om de dag. Meestal had ik op dag 15 of 16 mijn LH-piek. 
Ik kan me voorstellen dat je, als je alleen gericht seks hebt rond je ei, wel precies wilt weten wanneer je piek is en dat je dan nog eens extra test, maar volgens mij heb je met regelmatig klussen gewoon meer kans. 

Sofie (Gast) 14-02 om 00:45

Hallo dames
Ik zit namelijk erg veel denkend over mijn ovulatie dag
Op mijn 14’ste dag van menstruatie had ik dus eisprong dat was op de echo te zien
Maar gelijke tijd ik bloed erg veel 
Op  11’e en de 14’e dag geklust 
Ik word gek hier ik heb nog nooit zoiets meegemaakt op mijn eisprong dag gelijk menstruatie 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Is er nu een kans? Of heb ik mijn eitje net gemist? Zie foto' in het Zwanger worden forum