9 dagen overtijd maar negatieve test

3 antwoorden en 22748619x bekeken

Melissa (Gast) 03-08 om 20:59

Dag dames, 
We zijn inmiddels een jaar bezig voor onze 2e kinderwens. Cyclus redelijk regelmatig (lees: 29-34 dagen). Ik had rond 28 juli mijn menstruatie verwacht, maar deze blijft tot op heden uit. Inmiddels 3 testen gedaan de afgelopen week, deze blijven negatief. Ik zit vandaag op de 37e dag van mijn cyclus. 
Dit is slopend! Wel of niet zwanger? Waarom blijft de test negatief en blijft mijn menstruatie uit? Ik snap het niet... Iemand eerder mee gemaakt? 

reageer

Floor (Gast) 03-08 om 21:02

Ik heb geen idee! Wat gek! Het kan zijn dat je laat Hcg aan maakt. Heb je wel je ei gehad en weet je wanneer? Ik had laatst in februari een keer geen menstruatie, maar toen was ik nog aan de pil. De ha zei dat dit een keer kan voorkomen. Ik had in die cyclus antibiotica gehad en een narcose, dus op zich niet gek. 

Melissa (Gast) 03-08 om 21:04

@Floor ja gek he? Zou dat kunnen zo laat hcg aanmaken? Heb er eigenlijk nog nooit over gehoord. Nee geen idee of ik een ei heb gehad, afgelopen maand geen ovulatie testen gebruikt. 

Floor (Gast) 03-08 om 23:53

Ja het kán wel, je hoort wel vaker dames die pas laat positief testen. Ik ben zelf deze maand ook veel later dan normaal, althans als ik uit ga van ei, die kwam pas op cd 18, ik denk door de warmte misschien van de afgelopen weken. Op zich zit je nu al 3 dagen na je langste cyclus, dus er moet wel iets in de war zijn. Vervelend he die onzekerheid! 

Je kunt reageren op dit onderwerp '9 dagen overtijd maar negatieve test' in het Zwanger worden forum