Zwanger of toch niet??

3 antwoorden en 22442525x bekeken

blijf hopen 02-09 om 22:34

MHallo allemaal,
29 aug kreeg ik in de avond lichtroze bloedverlies. Ik dacht dat me menstruatie aankwam aangezien ik 5/6 aug me menstruatiecyclus moest hebben maar overtijd was waardoor ik dus niet ongesteld werdt. 30 aug werdt ik wakker ging een toilet bezoek nemen en ja hoor ik bloede! Het was helder rood bloed (2 dagen lang). Alleen wat mij opviel is dat het anders was dan dat ik normaal gesproken menstrueer. Het waren grote druppels bloed maar t’vloeide niet zoals het normaal gesproken hoort bij mij. Kreeg lichte kramen die ik kon verdragen en dat vondt ik helemaal gek aangezien ik super hevtig reageer op mijn menstruatie op krampen. Maargoed, na de twee dagen was het weg en kreeg ik bruin bloedverlies alleen met afvegen en in me urine (sorry voor al de details!) wat vlokkerige dingetjes erin. En dat vondt ik best wel raar. Voelde wat steekjes links en anderhalf uur later rechts ook maar niet pijnlijk. Daarnaast voelde ik gisteravond ja ik weet niet hoe ik dit moet zeggen maar het voelde als belletjes/propjes in me onderbuik. Heel vaag allemaal. 
Vandaag na het toilet bezoek kreeg ik lichtbruin/rozige afscheiding heel klein beetje met het afvegen. Ik weet niet wat dit is of wat het kan zijn hebben jullie dit ook gehad? Ben ik dan toch wel zwanger? Ik heb een zwangerschapstest gedaan gister en daaruit kwam heelll vaag een licht streepje op te zien. Vandaag nog eens getest en dat gaf weer negatief aan.. 
HEEL APPART!

Groetjes!

reageer

blijf hopen 02-09 om 22:42

Kan iemand me helpen????

Anoniem (Gast) 02-09 om 22:55

Ik zou naar de huisarts gaan. Die kan je wat meer zekerheid geven door een bloedafname. Hierdoor heb jij ook geen onwetendheid. Hou ons op de hoogte.. 

blijf hopen 02-09 om 23:01

Heb indd morgen een afspraak staan bij de huisarts! 
Vondt dit allemaal zo vreemd????
Maargoed, zal ik doen! 
Dankjewel!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of toch niet??' in het Zwanger worden forum