Hcg extreem laag

4 antwoorden en 22390704x bekeken

Barbdese 05-09 om 20:57

Dag iedereen!
Graag had ik jullie mening..
Volgens mijn berekeningen ben ik nu 4 weken zwanger, maar mijn HCG is maar 18. Een week na mijn vermoedelijke eisprong heb ik veel krampen gehad en volgens mijn dokter kon het een late eisprong zijn.
Zou een hcg van 18 kunnen kloppen met 3 weken zwangerschap en heeft iemand ervaring met zo een lage waarden?
Ik ben ook al 3 dagen aan het testen en de streepjes zijn heel licht maar verdonkeren wel.. Volgende week donderdag mag ik pas opnieuw bloed laten trekken.. 
Hoopvolle groetjes! 

reageer

Moedertjuh 06-09 om 10:56

Het kan zijn dat jij wat langzamer Hcg aanmaakt. Of de innesteling is later begonnen. De waarde zegt nu nog niks, daarvoor zal je idd een tweede keer moeten prikken. Zolang deze stijgt is het goed. Helaas afwachten dus ! Hoop voor je dat het flink gestegen is. 

Lizz 06-09 om 13:50

Spannend barbdese.
Het kan alle kanten op gaan, maar zolang je niet bloed en de testen lopen op lijkt me dat iets positiefs. Succes en laat het maar even weten!

Barbdese 07-09 om 08:43

Hallo!
Bedankt voor jullie reacties!
Gezien ik 0.0 geduld heb is het echt afzien zeg  nog geen bloedverlies, temperatuur 37.5 en testen komen donderker, maar heeeel langzaam. Ik heb al een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en dan steeg de hcg ook heel traag, dus die vrees zit er wel in. 

Lizz 07-09 om 17:25

Oei ja ik snap de angst, hoop voor je dat dat niet opnieuw aan de hand is.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hcg extreem laag' in het Zwanger worden forum