Hopeloos blijven proberen of toch niet?

1 antwoord en 22367073x bekeken

San. 05-09 om 23:07

Wij zijn een koppel dat ondertussen 4 jaar al aan het proberen is en maar geen geluk heeft. Wij hebben al vanalles geprobeerd (Clomid, Menopur en inseminatie - alles is ook getest geweest al en niets is structureel mis).
Ik heb sedert zaterdag mijn regels maar deze keer was het anders (eerst 6 dagen intermittent wat bloedverlies, dan een dag niets en dan terug gewoon mijn menstruatie als anders)...
Ik heb ook last van lage rugpijn, brandend maagzuur (vooral 's ochtends) en buikpijn/krampen. Mijn vriend zei vorige week ook van zijn je borsten niet groter...

Ik durf niet testen. We hebben een afspraak voor een 2nd opinion op dinsdag 1/10 maar wil even jullie mening hierover wat denken jullie? Speelt mijn lichaam weer een spelletje met mij of zou ik nu eens echt wat geuk hebben? 

reageer

Mila (Gast) 06-09 om 06:37

Hoi San, als je wel een normale ongesteldheid had, lijkt de kans wel klein. Maar het kan altijd, je zult echt moeten testen als je het niet vertrouwd.  Kan een gyn je niet verder helpen? Zal duimen, laat je het weten?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hopeloos blijven proberen of toch niet?' in het Zwanger worden forum