Heel licht streepje

1 antwoord en 22306623x bekeken

Marmar 12-09 om 07:20

Hi, 

Ik heb al een paar dagen gevoelige borsten, en herkende dit niet. (nooit gehad bij ongesteldheid) 

Dus gistermiddag een test gedaan die ik via bol.com hebt besteld zonder bijsluiter. (In mei ook al een keer een test gedaan) en hij leek het zelfde over het staafje heen plassen.. gedaan, maar kwam wel wat urine over het venstertje. (Wel 2 streepjes) een hele lichte, maar geen hele doorgetrokken lijn. 
Daarna gisteravond nog een gedaan. Leek eerst niks, dus weg gelegd was opgehangen en toen ik hem wilde wegleggen zag ik toch een licht 2e streepje. Me voorgenomen om vanmorgen te gaan testen, en ja hoor... 2 streepjes maar hij blijft licht. Als ik in me app kijken waar ik alles bij hou, dan staat er voor nu 4wkn en 3dgn, dat is natuurlijk heel pril, zou het daar door kunnen? 

We zijn zo blij ! Maar iets in me twijfelt... ook ongeloof natuurlijk... hadden het nu nog niet verwacht (in April gestopt met de pil) 

Ik ben benieuwd of iemand dit herkend of weet wat ik nu het beste kan doen?
Misschien een dure test halen van clear blue, en zou ik die smiddags kunnen doen of beter morgenvroeg kan testen..?

Hoop dat iemand dit herkend..????

reageer

Romy (Gast) 12-09 om 15:58

Een dure test geeft geen eerlijker oordeel dan een 'goedkope test. 
Even een dagje wachten met testen en overmorgen in de ochtend testen en kijken of het streepje donkerder geworden is. In principe is een streep een streep. 
Als je de eerste test buiten de afleestijd afgelezen hebt (Weet niet hoe lang er tussen zat), dan stelt die streep van toen niets voor. Kan nog steeds zijn dat ie dan vals positief of echt positief is. Ik neem aan dat de test die je vanochtend gedaan hebt wel juist afgelezen hebt en dus een voorzichtige felicitatie. Ik heb nooit knaltesten gehad en ben nu zwanger van de derde. Dus licht of donker streepje wil niet alles zeggen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heel licht streepje' in het Zwanger worden forum