Helppp zwanger of niet

4 antwoorden en 22115175x bekeken

desiaa 29-09 om 08:15

Hello ladies 
Ik heb altijd een onregelmatige cyclus gehad 28 augstus ongesteld geweest netjes 6 dagen .heel raar ben ik toen 2,5  week daarna weer ongesteld geworden ( ben altijd te laat nooit eerder) door dat ik altijd een onregelmatige cyclus heb dacht van ja zal wel afgelopen donderdag voelde ik me ziek worden op het werk duizelig zicht werd wazig voelde me verwaard ,huisatrs gebeld langs geweest blijkt mn bloedruk laag . De huis arts vroeg me of het kan dat ik zwanger ben en ik zei nee kan niet omdat ik op dit moment ongesteld ben ze adviseerde me om volgende week toch maar een test te doen . Ik met me ongedulidige zelf heb van morgen toch maar een test gedaan (2x zelf) de eerste gaf binnen de 2/3 min heel licht een tweede lijn aan Doordat ik het niet kon geloven deed ik een tweede en die gaf negtv aan ik ben nu zo in de waar omdat ik met de zelfde urine 2x heb getest en 2 verschillende uitslagen krijg 
De teststrips zijn van bol.com (thuistesten ofzo) heeft iemand hier ervaring mee 

reageer

An2020 29-09 om 08:51

Hoi!

Ik zie inderdaad de 2de lijn ook licht. Wat zou kunnen is dat je iets te vroeg getest hebt nog.
Ik zou bij Kruidvat de 2 voor 5 euro testen even halen en dan over paar dagen nog eens testen. Of omdat je huisarts er over begon, het daar laten testen.

desiaa 29-09 om 08:58

Ja zal ik doen . 
Maar is het überhaupt mogelijk om ongesteld en zwanger te zijn 

An2020 29-09 om 08:54

Ik zie bij beide strips trouwens een 2de lijn. Een zwangerschaps zou inderdaad heel erg goed kunnen...

Puck 29-09 om 10:01

Het is niet mogelijk om ongesteld te zijn en zwanger te zijn. Maar bloedverlies is niet hetzelfde als een menstruatie. Veel vrouwen verliezen bloed in het begin van een zwangerschap. Over een paar dagen nog eens testen, dan weet je meer. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Helppp zwanger of niet ' in het Zwanger worden forum