Cyclus van 25 dagen - wanneer doe ik zwangerschapstest?

2 antwoorden en 21962576x bekeken

MissM (Gast) 30-09 om 13:14

Hallo allemaal!
Het is vandaag dag 27 van mijn cyclus, de anders altijd 25 dagen is sinds ik begin dit jaar met mijn nuvaring gestopt ben. In het begin van de zomer ontdekte ik dat ik zwanger was met een zwangerschapstest op dag 26 (maar een laag hormoonniveau obv de bloedtest de volgende dag: 28), maar had een miskraam op 6 weken.
Na de miskraam heeft de gynaecoloog me een maand de pil voorgeschreven. Ik heb vandaag mijn regels nog steeds niet en ga er van uit dat mijn cyclus in principe terug 25 dagen is, dus 2e dag over tijd, maar een test vanmorgen was negatief. Ik heb wel gelijkaardige symptomen als de eerste keer: snel kortademig, vage rugpijn en vage krampen.
Wat denken jullie? Zijn m'n regels te laat door die maand aan de pil die alles nog wat ontregeld heeft (hoewel ik onmiddellijk regelmatig was na 16 jaar nuvaring)? Of zijn m'n hormoonniveaus nog te laag (eventueel door m'n korte cyclus)?
Bedankt!

reageer

Mila (Gast) 30-09 om 13:17

Moeilijk te zeggen omdat ieder lichaam anders is. Als je de eisprong zeker weet (?) zou je ongeveer 2 weken later ongesteld moeten worden. Als je nu getest hebt en die was blanco, zou ik over twee dagen nog eens testen met een goedkope test. Succes!

Anoniem (Gast) 30-09 om 16:15

Ik ga er voor dat je cyclus van de leg is. Door de miskraam en door de pil. 

Snap sowieso niet waarom de gyn. De pil voor een maand voorschrijft na een miskraam. Woon je toevallig in België? Wanneer was die maand pil?

Die maand kan helaas veel van de regel brengen. Je kunt helaas niks anders dan afwachten. Heel veel sterkte.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cyclus van 25 dagen - wanneer doe ik zwangerschapstest?' in het Zwanger worden forum