35 dagen overtijd

9 antwoorden en 22057203x bekeken

Anoniem (Gast) 05-10 om 20:49

Dag iedereen,
Ik ben al 35 dagen overtijd en ik heb er al verschillende negatieve zwangerschapstesten op zitten. Het probleem is echter dat ik nu al enkele weken doodmoe ben en mijn buik is gigantisch opgeblazen. Heeft iemand hier ervaring mee? Heeft iemand pas positief getest na meerdere weken zwangerschap? Moest ik toch zwanger zijn dan zou het al 9 weken zijn! Ik ben heel erg in de war.
Groetjes 

reageer

Anoniem (Gast) 05-10 om 20:53

Ik zou de ha eens bellen. Of de verloskundige vragen om een echo voor duidelijkheid. Er zijn vrouwen die niet positief testen. Maar dat is zeer zeldzaam.

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:00

Dankjewel voor je reactie.
Ik ben gisteren naar de huisarts geweest om bloed te laten trekken. Maandag weet ik de resultaten maar ik ben heel ongeduldig.
Mijn buik is echt gigantisch. En ik heb ook al weken een continu zeurend gevoel in de onderbuik. Als ik niet zwanger ben dan is er toch iets grondigs mis in mijn hoofd denk ik... 
Ik maak me wel zorgen dat ik iets ernstigs heb.
Dokter zei: ofwel zwanger maar dat is zeldzaam, ofwel cysten op de eierstokken, ofwel traagwerkende schildklier.
????????????

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:04

Ik probeer een foto van mijn buik te sturen maar het lukt precies niet

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:05

kruimel 05-10 om 21:28

Ik heb PCOS (eierstok cystes) en ook op en af een bolle buik. Ik denk niet dat je zwanger bent..

Anoniem (Gast) 05-10 om 21:33

Ai toch En welke symptomen heb je daar nog bij? Ik heb in juni al eens een echo laten maken maar toen hebben ze niets gezien. Kunnen die cystes dan gegroeid zijn op 2 maanden tijd? Mijn laatste menstruatie dateert van 2 augustus. En wat is de behandeling voor PCOS? Zo gek! Vind het wel eng. 

stff48 06-10 om 03:01

WoW Meis , das inderdaad een hele buik..
Hopelijk goed nieuws 

Puck 06-10 om 07:45

Ik weet niet goed hoe serieus je vraag is, maar ik denk in elk geval dat je met dit verhaal niet zwanger bent. Als je buik dikker is geworden in een paar weken, lijkt dat me een goede reden om e.e.a. na te laten kijken. Maar bij een zwangerschap van 9 weken is er nog amper iets aan je buik te zien, normaal gesproken, dus helaas is dit gewoon je eigen buik. Je staat ook erg met een holle rug en als ik zo ontspannen ga staan, zie ik er echt hetzelfde uit. Ik hoop dat je te weten komt wat er wel aan de hand is, maar zwanger... nee, dat lijkt me niet. 

Anoniem (Gast) 06-10 om 20:31

Dank jullie wel voor jullie reacties. Morgen belt de dokter mij op met de resultaten van de onderzoeken. Heel spannend! En mijn vraag op dit forum was uiteraard zeer serieus bedoeld. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '35 dagen overtijd' in het Zwanger worden forum