Wel testen?

8 antwoorden en 45703365x bekeken

Jessica (Gast) 08-11 om 21:50

Hoi, Zal even mn vraag wat uitgebreider uitleggen,eind sept,(terwijl ik aan de pil zit)begon ik opeens,terwijl op de helft van mijn strip zat heel licht te bloeden,dat hield een paar dagen aan,en voelde me steeds misselijk(ook kokhalzen met roken,soms met eten als ik kón eten)en had last van me buik,na die paar dagen,heb ik een dag gehad dat ik 6x over me nek ben gegaan,buikpijn,benauwd&Koud,trillerig,zwak/Zo goed als krachtloos en amper op mn benen kon staan,ging ook erger bloeden,bloeden hield meer dan 7dagen aan,vriend dacht aan innestelling,ik bang dat juist iets verloor..sinds die dag pil niet geslikt voor zekerheid,nu 8nov. (okt ook niet)ben ik nog niet ongesteld,last van buik als bijv strakke jas aan doet,vreemd gevoel in buik,heel moe maar niet in slaapkomen en soms jeuk buik&borsten, 8oktober had ik 2testen gedaan(dom,tijdens het bloeden)maar was niet veel soeps,de 1 een streepje dat bijna Niet te zien was met blote oog, next day 2e test blanco..moet ik nu toch weer een testje proberen dan? bijvdank!

reageer

Jessica (Gast) 08-11 om 22:54

Word jammer genoeg wel bekeken, maar is er ook iemand zo lief om even te reageren ? x

Maya 09-11 om 12:02

Hoi Jessica,
Als ik het goed begrijp ben je gaan bloeden tijdens het slikken van de pil? Dat kan wel eens gebeuren bij sommige vrouwen, wil dus niet zeggen dat er sprake is van een zwangerschap. Slik je de pil soms ook door? Dan is de kans op tussentijdse bloedingen vaker aanwezig namelijk.
Je schrijft dat je sindsdien gestopt bent met de pil en ook niet meer ongesteld bent geworden. Je klachten kunnen veroorzaakt worden door het 'ontpillen'. Ja je kunt je goed beroerd voelen en die klachten lijken soms ook op een beginnende zwangerschap. ( had ik ook in mindere mate dan jou last van de eerste maand na stoppen met pil)

Je kunt natuurlijk voor de zekerheid gewoon nog een testje doen. Dan heb je meer duidelijkheid. Er is gewoon geen blauwdruk voor dit soort dingen, bij iedere vrouw kan het weer anders zijn. suc 6 met testen.
groetjes Maya

jessica (Gast) 08-11 om 23:21

Zou er uberhaupt een mogelijke zwangerschap inzitten?

Dreamer 09-11 om 12:32

Hoi Jessica, 
Ook ik heb in september/oktober dit jaar, na het doorslikken van de pil een doorbraak bloeding gehad. Ik was er niet ziek bij, maar had wel het gevoel alsof ik ongesteld moest worden en als ik moest slapen kon ik niet lekker liggen door een vreemd gevoel in mijn buik. 
Ik moest van de dokter stoppen met de pil en toen ben ik daarna direct ongesteld geworden. 
Ik ben nu dus ook aan het ontpillen en heb met name last van vermoeidheid en een rot humeur. Ik kan je niet zeggen of ik me door de hormonen ook ziek voel, omdat vanwege een darmziekte me vaak al ziek voel. Wel heb ik nog steeds continu het gevoel dat ik ongesteld ga worden en gerommel in mijn buik, maar er komt dus niks. 

Nadat ik na het stoppen direct ongesteld was geworden had ik uitgerekend wanneer ik het de volgende maand moest worden. Maar ik werd niet ongesteld. Nu na anderhalve week ben ik nog niet ongesteld. Ik heb na 1 week een zwangerschap test gedaan, dit was negatief. 

Ik heb nu met de dokter afgesproken dat als ik binnen drie weken nog niet ongesteld ben, ik weer een test doe en dan contact opneem of ik nou wel of niet zwanger ben. 
De dokter heeft mij uitgelegd dat bij haar in de praktijk er vrouwen door het ontpillen wel een half jaar niet ongesteld kunnen worden.
Voor mij is het dus afwachten. 

Je kunt ook altijd de dokter/assistente bellen, zij kunnen je goed verder helpen. 
ben je nog steeds misselijk trouwens?

jessica (Gast) 09-11 om 13:54

Hoii,
Ja heb indd weleens doorgeslikt, maar dat was 2maanden ervoor en toen werd ik wel ongesteld in stopweek, misselijk nog steeds last, ook kokhalsneigingen met roken soms. ik weet niet of het door het ontpillen kom want heb weleens eerder een tijdje gestopt na lang gebruik en kreeg altijd netjes op tijd mn regels, nu na half jaar weer trouw te hebben geslikt, ben ik dan anderhalve maand gestopt met de pil maar na die x bloeden (had even uitgerekend, waren 8dagen lang terwijl als ong zou zijn het hooguit 5dagen ben) ben ik niet ongesteld geworden, nu is ook het geval, klinkt raar haha, maar dat mn vriend nogal superzaad heeft (is toen getest), zn ex was ook zwanger ondanks dat ze de pil gebruikte.. dus dan ga je al snel twijfelen natuurlijk, denk dat ik sowieso een testje gaat halen maar ook nog paar daagjes af wacht eer ik test voor de zekerheid,

Marjolijn 10-11 om 10:42

Hoi Jessica,
Heb je tijdens die bloedingen ook contact gehad met de huisarts? Of heb je daar nu contact mee?

jessica (Gast) 10-11 om 12:37

Nee heb nog geen contact met de ha gehad, ben beetje bang om naar ha te gaan, maar als het te lang duurt zal ik wel moeten gaan, gaat sowieso maandag eerst even testen, en als er niks uit komt ga ik wel een afspraak maken

Marjolijn 14-11 om 10:43

Hoi Jessica,
Hoe gaat het met je? Heb je al een test gedaan? Je mag altijd de huisarts bellen hoor. Geen vraag vinden ze te gek.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel testen?' in het Zwanger worden forum