Advies

3 antwoorden en 21182374x bekeken

Jesh (Gast) 19-12 om 11:34

Goedemiddag allemaal 
Ik ben jullie al even aan het volgen op dit forum maar nog nooit zelf iets geschreven omdat ik mijn antwoorden wel vond tussen jullie verhalen. Wat natuurlijk wel tof is. 
Deze keer zit ik met een vraag waar ik niet weet waar naartoe dus ik dacht, ik doe een poging en luister eens wat jullie meningen zijn. 
Mijn verhaal: mijn vriend en ik zijn namelijk al ondertussen meer dan een jaar bezig om kinderen te krijgen, tot op heden nog niets. Beide zijn we ondertussen ook getest en daar zijn gelukkig geen problemen naar boven gekomen. Daarnaast hebben we in september en oktober wel tweemaal IUI ondergaan (in natuurlijke cyclus) enkel de laatste keer ondersteund met Progynova. Deze maand zijn we daar niet mee verder gegaan omdat het zo een drukke maand is op het werk en ik het niet haal om meerdere malen in het ziekenhuis te zijn. 
Nu is het ook zo dat met de IUI mijn NOD was op 32 dagen terwijl ik zonder IUI altijd op 28 dagen zat. 
Daar komt de vraag, vandaag zit ik op dag 31 en nog steeds geen duiveltjes te zien, soms wel steekjes dat ik denk van nu zijn ze daar maar helemaal niets. Ik heb vorige week zaterdag 14/12 en vandaag 19/12 getest maar niets... 
Zou ik mijn NOD op 28 dagen houden of aanhouden op 32 dagen? 
Sorry voor het lange bericht, heel fel bedankt aan degenen die de moeite wil doen om dit te lezen en te antwoorden.  

reageer

Anoniem (Gast) 19-12 om 16:58

Vervelend dat het wat langer duurt. Goed nieuws dat er niks gevonden is!

Ik zou uit gaan van 32 dagen. De testen geven aan niet zwanger. Ook dat zou ik voor nu aanhouden. 1 dag voor nod zou je toch al wel wat moeten zien. En 3 dagen na nod helemaal. 

Hopelijk mag het snel raak zijn!

Buuvke 20-12 om 09:15

Mijn cyclus was ook anders na IUI, maar ik had er wel wat meer medicatie bij. (bij mij ook de andere kant op, opeens 18 dagen ipv 25)  
Ik zou het ook op 32 houden en rustig om de 2 a 3 dagen testen tot je menstrueert of een + test hebt. 1 dag voor NOD (waarvan je niet zeker weet of die klopt) zegt nog helemaal niets, het is afhankelijk van wanneer jouw eisprong was en wanneer de innesteling. 
En anders even bij de dr navragen vanaf hoeveel dagen cyclus je voorbij kan komen?
Misschien wil je meekletsen in het mmm topic? 


Orchidea 20-12 om 09:59

Inderdaad je langste cyclus aanhouden, en iedere vrouw maakt hcg aan op haar eigen tempo, dat je nu nog negatief hebt getest wilt dus niets zeggen zoals Anoniem beweerd. 
Ik testte twee dagen over tijd negatief, en de derde dag over tijd dik positief, alle met vroege testen. Succes, hopelijk mag je zwanger zijn. Misschien vind je het inderdaad leuk om in het mmm groepje mee te kletsen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Advies ' in het Zwanger worden forum