Wel of niet zwamger ?

2 antwoorden en 21177729x bekeken

Girllll (Gast) 29-12 om 12:08

Damesss 
Ik vroeg me af of iemand misschien de zelfde ervaring heeft en evenuteel advies zou kunnen geven wij zijn bezig voor een 2e kindje 
Op 25/11 is mijn laatste menstruatie geweest op 10/12 de 1e positieve ovulatie test 2 dagen ervoor en de dag zelf gemeenschap gehad . Nu had ik 24/12 mijn volgende menstruatie moeten krijgen die uitbleef ( denk ik) op 26e t/m 28e roze achtig bloed verlies bij af vegen verder niks ( normaal bij menstruatie gewoon heftig bloed verlies . Al 3 testen gedaan alle 3 negatief … zou het een late innesteling zijn geweest ? Of was dit dan echt een mentruatie ( die ik nooit eerder zo heb gehad) moet ik me.focussen op de volgende ronde of toch nog even afwachten ? 
 
Sorry voor de lange tekst 
Groetjesss 

reageer

Melissa (Gast) 29-12 om 14:36

Hmm, lastig. Je cyclus is dus 29 dagen? En je roze bloedverlies op dag 32t/m34? Mocht het een innesteling zijn, kun je nu nog niet positief testen, dan moet je nog een aantal dagen wachten. Een dag of 3/4 minimaal. Is je menstruatie er dan nog niet, dan zou je positief kunnen testen. Ik weet niet hoelang je al bent gestopt bent met de pil, dan kan het ook nog ontpillen zijn, en nog geen regelmatige cyclus. Dan is het gewoon afwachten tot je menstruatie komt.

Orchidea 10-01 om 11:32

Tja, zoals je zelf al aangeeft. Het blijft afwachten, als de testen negatief blijven, lijkt het mij dat je niet zwanger bent, zo'n late innesteling komt in theorie echt niet zo vaak voor. Ik denk dus inderdaad dat dat je menstruatie is geweest, en die deze maand gewoon minder is geweest dan normaal, dat is weleens zo, misschien is je lichaam wat van slag geweest, soms slaat je menstruatie gewoon weleens over, en ben je niet zwanger.

Ik wens je nog veel succes in deze onzekerheid, twijfel je als nog, doe dan voor de zekerheid nog een test, of raadpleeg even de HA, mocht je het gevoel hebben toch zwanger te zijn, dan kan hij een bloedonderzoek afnemen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of niet zwamger ? ' in het Zwanger worden forum