zwanger of indroog lijn

2 antwoorden en 20943534x bekeken

Femke (Gast) 30-12 om 19:18

afgelopen augustus heb ik 2 testen gedaan waarvan 1 een heel vaag 2e streepje kwam. ik dacht oke het is een indroog lijn. Nu ondertussen 4 maanden later, slik ik nogsteeds de pil alleen ben ik heel onregelmatig ongesteld ( verminderd bloedverlies, de ene dag wel dan paar dagen niks en dan komt er weer een beetje . Elke maand wordt het alleen maar minder en minder) voor augustus was ik gewoon goed normaal ongesteld. Nu ben ik 2/3 dagen overtijd en ik heb toen toch aan mijn moeder verteld dat ik eerder testen heb gedaan. Waarvan zij toch nu verteld dat ze die 2e streep erg vaag vind en het niet vertrouwd. Nu hopen we soortvan toch stiekem dat ik alsnog ongesteld wordt... ik ben nog 21 en ik vind het best eng , ik vroeg me af of jullie het een indroog lijn vinden of dat ik toch even een test moet gaan doen. Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen!

reageer

boompje (Gast) 30-12 om 19:25

ik denk dat je het beste een bloedtest bij de dokter kan vragen. Volgens mij kun je niet neer testen met strips na een aantal maanden. 

Sofie 30-12 om 20:28

Heb je de afgelopen dagen nog een test gedaan of alleen in augustus? Als je nu een positieve test hebt zou ik inderdaad even langs de huisarts gaan om het te bespreken. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of indroog lijn' in het Zwanger worden forum