Indrooglijn of zwanger?

5 antwoorden en 21136621x bekeken

Astrid101 (Gast) 02-01 om 13:42

Hallo,

Ik ben nieuw hier! En ik kan nergens mijn vraag vinden

31-12 heb ik smiddags een Etos test gedaan en was negatief. Savonds keek ik er nog eens op en zag ik een lichte streep.(indrooglijn)

Doordat de winkels dicht waren vandaag,2 dagen later nog eens getest met een KV eigenmerk test. Deze was negatief en nog steeds. Ik had gisteren ongesteld moeten worden. En nog steeds niks.

Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt.

Zijn er meer meiden die dit hebben meegemaakt? En wat is daar uit eindelijk uitgekomen? En voelde jullie je ook zwanger?

Bedankt voor jullie reacties!

reageer

Astrid101 (Gast) 02-01 om 13:43

Saar (Gast) 02-01 om 13:51

Hoi!
Die test is positief! Maar niet binnen 5 minuten dus? Is dit de Etos test? En welke test heb je gebruikt van Kruidvat? De ene test is wat gevoeliger dan de andere. Kruidvat 2 in n doosje voor €5 staan bekend als gevoelige testen. 

Ik zou morgen met ochtendurine nog een test doen, erg spannend!! Hoop voor je dat t raak is 

Astrid (Gast) 02-01 om 14:11

Hoi Saar,
Bedankt voor jou reactie. Heb jij dit ook gehad? 
De test van de foto is van Etos eigenmerk. Buiten de 5 min indd. Vandaag getest met die kruitvat eigenmerk en die was negatief.
Probeer over 2dagen wel weer als ik nog niet ongesteld ben.  

Puck 03-01 om 06:40

Dit gebeurt helaas heel vaak en je kunt hier tientallen topics over vinden. Een test moet je aflezen na de tijd die in de bijsluiter staat. Is hij dan negatief, gooi hem dan weg. Alles wat je een paar uur later ziet zijn indroogstreepjes. Ik zou dit dus zien als een negatieve test, wat ook door je tweede test bevestigd wordt. 

Orchidea 03-01 om 06:59

Ik denk dat deze helaas als negatief beschouwd moet worden, ik heb tal vals positieve testen gehad en was toch echt helaas niet zwanger

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Indrooglijn of zwanger? ' in het Zwanger worden forum