Kun je positief voor zw testen met ovulatietest

8 antwoorden en 21047243x bekeken

Karin (Gast) 05-01 om 20:11

De titel zegt het al

Ik zit nu op 4 dagen voor nod net voor de gein een ovulatietest gedaan en die gaf een streepje.  Iemand hier ervaring mee?? 

Wel wat kwaaltjes als steekjes en krampjes.  Af en toe steken in mijn tepels en lage rugpijn. Verder nog wat andere kwaaltjes als afscheiding.  

Bedankt 

reageer

Flower1990 05-01 om 21:49

Heey karin ja dat kan ovulatietesten kunnen dan knalpositief uitslaan

Maar toch zou ik uitgaan van zwangerschaptest

Kijk hieronder de bovenste is ovulatietest had ik voor de grap gedaan maar toen had ik al een streepje bij zwangerschapstest.
Wou toch ff testen of dat klopte dat positief uitslaan van ovulatietesten

biancaa 06-01 om 08:05

@flower1990 ik wist niet dat dat kon. Mijn ovulatie geeft ook 2 streepjes maar dat doet die al sinds mijn eisprong bij deze testen 

Orchidea 06-01 om 08:53

Ja zeker, dat is mogelijk. Een ovulatie test reageert ook op HCG maar andersom niet, dus een zwangerschapstest kan niet reageren op LH. 

Een ovulatie test moet dan wel echt twee dikke strepen geven, om positief te zijn, dus echt net zo dik als de controle lijn, je hebt namelijk altijd wel een beetje LH in je lichaam, dus een lichtere streep is een negatieve ovulatie test.

Puck 06-01 om 09:50

Ik heb wel eens getwijfeld, omdat ik over tijd was. Toen een ovulatietest gedaan en die gaf best een dikke streep, 1 dag na nod. Zwangerschapstesten gekocht, maar helaas negatief. Ik zou jezelf dus niet blij maken met een ovutest, maar gewoon de juiste test kopen. 

♡ Ilona ♡ 06-01 om 10:00

Hier t zelfde verhaal als Puck. Ovulatietest gaf 2 dikke strepen aan. Erna zwangerschapstest gedaan, helaas niet zwanger toen

sweet 06-01 om 16:01

Dit was mijn ovulatie test 2 dagen na nod toen ik zwanger was van mijn dochter. Dus het kan wel. Maar is bij elke vrouw anders 

Puck 06-01 om 16:35

Ik denk dat je kunt zeggen dat hij bij iedereen die zwanger is en dus hcg in de urine heeft positief is. Maar helaas is hij ook wel eens positief als je niet zwanger  bent. Een positieve test zegt dan dus niks. 

Moedertjuh 07-01 om 12:54

Een ovulatietest loopt gewoon op bij oplopend Hcg net als een zwangerschapstest en hoeft dus niet te knallen om positief te zijn. Bij mn laatste zwangerscgap testte ik met beide vanaf 5 dagen voor nod. Omdat ik veel te veel ovulatietesten had en ik dus gewoon voor de lol dat deed. Maar mn ovulatietest gaf wel een iets donkerder streepje als de zwangerschapstest vanaf 5 dagen voor nod maar niet gelijk een knaltest hoor. Wel na nod. En een week na nod een donkerpaarse streep. Ze reageren dus gewoon op Hcg wat ook in de bijsluiter staat volgens mij. Alleen moet je natuurlijk altijd testen met een zwangerschapstest om zeker te zijn dat het Hcg is en geen LH. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kun je positief voor zw testen met ovulatietest ' in het Zwanger worden forum