Ovulatietest

10 antwoorden en 20779411x bekeken

anoniem 13-01 om 20:45

Hallo Dames,

Ik ben op dag 11 na mijn 1e menstruatie dag begonnen met de ovulatie testen van CB de paarse. De 1e 2 dagen een rondje gekregen en sinds dien nu al 6 dagen een knipperende smiley... heeft iemand hier ervaring mee? Volgens de berekening op internet zou ik de 10e mijn eisprong moeten hebben... maar ook die dag een knipperende smiley. Zal ik mijn eisprong nog krijgen? Of is die gemist?... wel zeker om de dag geklust sinds ik test.

reageer

Mimi 13-01 om 21:05

Ik heb deze gebruikt, maar Dit nog nooit gehad. Wat gek! 
Hoe voer je hem uit? Dippen?

anoniem 13-01 om 21:24

Ja ik vind het ook gek hihi, ja ik dip hem

Mimi 13-01 om 21:30

Ah Ik Vond dat altijd teveel werk maar ik zou juist zeggen dat dat beter is omdat je echt goed de timer in de gaten kan houden. Raar zeg. 
Volgens mij ooit ergens gelezen dat knipper een ander hormoon is die oploopt voor lh. 
Hoe zien de lijntjes eruit als je de test eruit haalt? 

anoniem 13-01 om 22:02

DDit was vanmorgen mijn teststaafje

Mimi 13-01 om 22:31

Hmmm dat is inderdaad licht. Ik vind het een moeilijke. Denk dat ik zou doortesten maar ze zijn niet goedkoop. Heb je een regelmatige cyclus normaal?

anoniem 13-01 om 22:44

Ja ik vind het ook lastig maar heb ergens ook wel weer het gevoel dat het nog moet komen, kan me nog niet zo voorstellen dat me eisprong al geweest is, we klussen al wel sinds dat ik ook test hahaha
Ik ben sinds eind december gestopt met mijn pil en tijdens mijn pil had ik altijd een cyclus van 28 dagen

Mila (Gast) 14-01 om 07:20

Anoniem, misschien is een naam gebruiken leuker? Dat maakt het persoonlijker. Wanneer was je laatste ongesteldheid? Als je zo kort van de pil af bent kun je best een paar maandjes ongeregeld zijn. Merk je je eisprong niet op aan andere dingen? Eipijn, afscheiding, temp?

Mimi 14-01 om 08:08

Ah maar het kan inderdaad een tijdje duren na de pil tot je cyclus weer normaal is. Eerste eisprong duurt vaak langer en daarna kan je nog een tijdje onregelmatig zijn. Tot max een jaar geloof ik.
Je kan het wel gezellig maken samen want zodra je het een eisprong hebt ben je wel vruchtbaar. Maar ik zou zelf even stoppen met testen en na de eerste ongesteldheid beginnen.
Reken er ook op dat je door ontpillen zwanger-achtige symptomen krijgt een aantal maanden. Je lichaam moet weer wennen aan de hormonen. 

anoniem 14-01 om 09:46

Ik heb mijn eisprong zelf nooit echt gemerkt maar miss kan dat ook komen door dat ik toen aan de pil was? Misschien dat ik het nu wel ga merken?... hihih maar dan zou het inderdaad best kunnen dat die nog moet komen dus deze maand is de kans waarschijnlijk nog niet voorbij???? hahah

Moedertjuh 14-01 om 10:39

Je lichaam moet het nu weer zelf oppakken je cyclus. Dus heel normaal dat je eisprong wat langer op zich laat wachten. Dat heet ontpillen. Je lichaam moet als het ware even wakker worden. Tijdens de pil word het rijpen van een ei immers onderdrukt. De één heeft wel gelijk een regelmatige cyclus maar de ander niet. Succes !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum