Wat denken jullie ervan ?

12 antwoorden en 20803791x bekeken

essie 24-01 om 22:58

Foto staat op pagina !!! 


Wat denken jullie van deze test ? Ik heb deze dinsdag gedaan (dr Original van Etos) op de foto niet goed te zien maar in het echt heeft het streepje een rozige/paarse kleur Binnen de afleestijd ook de tweede van dit merk zelfde binnen afleestijd !! Gister action test gedaan en niks vandaag kv 2 voor 5 en ook heel vaag iets te zien!! Ben nu een week overtijd

reageer

Gwen 24-01 om 23:30

Ik zie 'm! Maar ben je écht al een week over tijd, of kan het zijn dat je een late eisprong hebt gehad? Hij is namelijk wel erg licht voor iemand die een week over tijd is ...

essie 24-01 om 23:59

@gwen had vrijdag de 17e ongi moeten worden (sinds ik in mei gestopt ben met de pil regelmatige cyclus) en zijn nu dus 7 dagen verder! Maar moet zeggen bij mijn laatste zwangerschap teste ik ook pas laat met een dikke streep positief .. maar vind vaag dat action en kv test negatief zijn

essie 04-02 om 22:15

Ik had idd verkeerd gekeken. Mijn ongi had 20 januari moeten zijn dus op het moment dat ik het stukje hierboven schreef 4 dagen overtijd *oeps* ... Maar inmiddels dus al 15 dagen overtijd. De foto die op mijn profiel staat daar heb ik er vier van gedaan en zijn alle vier hetzelfde uitgeslagen. Ook heb ik nog kv 2 voor 5 gedaan en action gewoon om eens te kijken wat deze deden. Helaas allemaal oma wit.  Gister bij de huisarts test laten doen en ook deze was negatief. Mocht vandaag bloedprikken en krijg morgen de uitslag. Dus ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Ik heb wel van een aantal dingen last misselijkheid (vanochtend echt staan overgeven) , gevoelige borsten en duidelijk aders (zoals ook op mijn boven benen),hoofdpijn, vreetbuien, veel plassen en af en toe was steekjes in buik en liesstreek. Ik ben er eerlijk gezegd niet eens mee bezig pas sinds gister toen bij de ha de test ook negatief was. 

P.s. Vele van jullie zullen vast ook mijn andere vragen bekijken en kunnen jullie lezen dat mijn man geholpen is( dit is nog geen jaar geleden) hij moet nog laten testen maar na een hele moeilijke periode waarin wij ons 6 maanden oude zoontje zijn verloren na een ziekenhuisopname van 5,5 maand is daar nog niks van terecht gekomen (stom I know maar soms zijn er even andere dingen die prio hebben) en nee ik ben niet vreemdgegaan. Mijn huisarts zegt ook de kans is nihil maar gelooft er niet echt in dat ik zomaar een menstruatie heb overgeslagen ondanks wat we allemaal meegemaakt hebben want dan had dat waarschijnlijk al veel eerder moeten gebeuren en niet pas 9 maanden na het verlies van ons zoontje. Maar ach zolang we de uitslag van de bloedtest nog niet hebben zullen we het moeten afwachten. 

Sorry peeps voor het langeeee verhaal maar ik moest het  gewoon even kwijt !! Ook al heeft pas 1 iemand gereageerd *hihihi* 

Gwen 04-02 om 23:35

Wat verschrikkelijk zeg. Echt heel heftig. Nachtmerrie van iedere ouder. Wat zal het dan een wonder zijn als je nu tóch zwanger bent geraakt. Heel veel sterkte en ik hoop voor je dat je zwanger bent, dat had dan zo moeten zijn.

Ik ben er helemaal stil van. Wat moeten jullie een pijn en verdriet hebben zeg.

essie 04-02 om 23:39

Bedankt voor je reactie.. het zou idd een wonder zijn  mijn man en ik hebben al tegen elkaar gezegd van als het zo is dan heeft onze kleine vent daarvoor gezorgd. En ook mijn twee andere kids zouden er super blij mee zijn.. hun missen hun kleine broertje verschrikkelijk en vooral de oudste vraagt elke keer of er nog een baby komt. 
Zodra ik wat weet morgen zal ik hier een update over geven!! 

Gwen 04-02 om 23:43

Heel veel succes morgen! Ik hou het in de gaten en ga keihard duimen draaien. 

essie 05-02 om 09:21

Update: 
Net contact gehad met de Huisarts en ook de bloedtest is negatief!! Snap het niet ik voel me echt zooo anders zoals ik had bij de zwangerschap van mijn andere kinderen.. ik kijk het nog een weekje aan en neem dan zonodig opnieuw contact op met de huisarts. 

Gwen 05-02 om 17:08

Jeetje, wat onzeker. Mocht het niet zo zijn, zou je dan alsnog voor een volgend kindje willen gaan, of gaat dat niet meer?

essie 05-02 om 18:32

Idd nog steeds onzeker .. net zo’n 3 druppels bruine afscheiding in mn ondergoed maar thats is (sorry voor details) en heb ook echt geen gevoel van ongesteld worden!! Maar we moeten maar even afwachten.. heb voor mezelf besloten om tot na het weekend af te wachten dan misschien nog een test te doen mocht ik nog geen menstruatie hebben en dan opnieuw contact opnemen met de huisarts wat de uitslag ook mag zijn. 
ja wij zouden graag nog wel een kindje willen maar dan zou mijn man een hersteloperatie moeten ondergaan (als de sterelisatie goed is gegaan soms kan het zichzelf herstellen) maar zo operatie kost aardig wat euro’s die je zelf moet betalen dus dat zou dan gespaard moeten worden. 

Gwen 06-02 om 08:38

Heel veel succes, het kan nog alle kanten op. Ik hoop voor je dat het positief uitvalt!

essie 06-02 om 09:28

Nou helaas ben ik vanmorgen bij 17 dagen overtijd ongesteld geworden. Even aankijken hoe deze menstruatie gaat verlopen. Is dit anders dan normaal dan neem ik alsnog contact op met de huisarts. Maar voor nu : NIET ZWANGER 

Gwen 06-02 om 23:06

Heel veel sterkte met deze teleurstelling, ik hoop dat je toch snel zwanger mag raken. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat denken jullie ervan ? ' in het Zwanger worden forum