Overtijd en negatieve test

7 antwoorden en 20215283x bekeken

Joy (Gast) 07-03 om 10:45

Hoi lieve dames,
Sinds juli zijn we bezig om ons gezinnetje compleet te maken. Mijn cylus varieert van 25-28 dagen.
Ik houd dit bij via een app. 
Normaal gesproken zou ik 4 dagen geleden menstrueren, maar deze bleef uit. Ik ben heel blij maar probeer mij er nog niet te veel blij te maken hihi. Ik heb elke dag getest en er lijkt een heel licht streepje op de test te zitten, maar dan moet je hem wel écht op een bepaalde manier in het licht houden.
Nu was het vanmorgen anders, ik heb vannacht heel licht wat bloed verloren. Het is wel anders dan normaal, want het gaat nu echt om oud bloed. (Normaal begint menstruatie met helder en komt daarna wat ouder)
Omdat ik de test al open had, heb ik toch maar weer getest. Ik zag wederom weer een licht streepje. Ik heb mijn vriend gevraagd om ook mee te kijken en hij zag het ook.
Zijn we te voorbarig? Zien we dat omdat we het willen zien.
Kan het ook een innesteling bloeding zijn?
Ik was de afgelopen week erg rustig, voelde mij meer ontspannen dan normaal en had zelf niet het gevoel dat ik ging menstrueren..
Mijn vriend vond ook dat ik veel relaxer was dan normaal.
Ik probeer er niet zo veel mee bezig te zijn, alleen nu na vanmorgen krijg ik toch wel een beetje schrik dat het deze maand weer niet gelukt is.

Wat geven jullie voor tips? 

Fijn weekend allemaal

reageer

Anoniem (Gast) 07-03 om 18:33

Foto? 

Orchidea 07-03 om 18:40

Kan een innestelingsbloeding zijn, hoeft niet, vind het wel een beetje laat voor een innestelingsbloeding. Die komt ook vaker niet voor dan wel. Ben je zeker van je eisprong? 

Een foto is misschien wel handig. Dan kunnen we meekijken! ;-)

Joy (Gast) 11-03 om 12:23


Hierbij de test. Zoals ik hier boven al geschreven hebt, moet je echt heel erg goed kijken wil je een heel licht streepje zien.
Ik heb inmiddels 4 dagen gebloed. Ik wil morgen nog een test doen, voor de zekerheid.. Maar ik ben er bang voor. Mijn menstruatie is een paar dagen later begonnen. Mijn cyclus van deze maand zit volgens de app op 31 dagen.

Ik hoor het graag wat jullie hier van denken.

Puck 11-03 om 12:57

Ik zie wel iets, maar als je echt al 4 dagen na nod bent is dit wel heel licht. Volgens mij kan het een aantal kanten op gaan. Of je was zwanger, maar het zat/zit niet goed. Of je ei was later, waardoor je nog voor je nod zit. Helaas zit er niet veel anders op dan te blijven testen om te zien of het streepje verdwijnt of juist oploopt.

Joy (Gast) 11-03 om 18:52

Hoi Puck,
Dankje voor je snelle reactie.
Ik heb een aantal maanden ovulatie testen gedaan. Meestal was mijn eisprong op de 12de dag.
Ik heb helaas de afgelopen maand een keer geen testen bijgehouden.. Dus dat maakt het nu extra lastig om terug te denken wanneer die geweest kan zijn. 
Ik ga morgen nog eens een test doen om te kijken of de HCG nu meer zichtbaar is.
Wat ik zelf wel heel typisch vind is dat ik over tijd was, mijn vriend en ik allebei iets merkte qua mijn gedrag(ontzettend aan het poetsen geslagen) dus eigenlijk wel dachten dat ik zwanger kon zijn maar toch dat ik ongesteld werd na een hele stressvolle en spannende dag. De dag voor ik ongesteld werd kregen we onverwachts bezoek van iemand die we niet verwacht hadden, en ook geen contact meer mee willen hebben. 
Ik heb normaal niet veel stressmomenten.
Zou je denken dat dit ook er mee te maken zou hebben? Maar toch, stel het zou er mee te maken zijn, zou het vruchtje, als het goed zit/zat ook wel tegen kunnen denk ik..

Fijne avond!

Joy (Gast) 12-03 om 10:54

Ik heb vanmorgen opnieuw een test gedaan. Helaas is deze echt negatief

Flo 12-03 om 11:40

Och balen joy! Succes volgende ronde!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd en negatieve test' in het Zwanger worden forum