Ovulatie dubio

3 antwoorden en 18690299x bekeken

Keet (Gast) 23-07 om 15:23

Hoi allemaal,
ik ben sinds januari aan het ontpillen ter voorbereiding op het starten met krijgen van een baby. Ik had meteen een regelmatige cyclus, scheelt soms 1 a 2 dagen. Ik heb ook mijn slijm in de gaten gehouden. Dit treedt wel op maar het is niet extreem, denk gewoon normaal. De eerste keer toen we gingen starten met proberen hebben we geen ovulatietest gebruikt. Nu bij de volgende poging hebben we de clearblue ovulatietest gebruikt (4 dagen) krijg ik alleen een knipperende smiley (6 dagen lang, daarna tests op)  ik maak mij toch wel zorgen dat ik geen ovulatie heb. Ben tenslotte al 6 maanden aan het ontpillen.
Laat mij vooral jullie bevindingen weten.

reageer

Sofie 23-07 om 17:49

Ik denk dat je je eisprong nog niet gevonden had. Ik zou die van Action kopen en dan na je menstruatie elke dag gaan testen totdat je je eisprong gevonden hebt.

Succes!

Anoniem (Gast) 23-07 om 18:01

Als je regelmatig bent is het helemaal niet nodig om te testen. Ongeveer 14 dagen voor je ongesteld moet worden is je ei. Je hebt een eisprong nodig om ingesteld te worden. 

Ervan uitgaande dat alles werkt zoals het hoort. 

Sofie 23-07 om 22:27

Over het algemeen is dat wel zo. Bij mijn eerste 3 zwangerschappen had ik dat ook en heb ik nooit getest en meteen zwanger. Bij de 4e zwangerschap ben ik na 6 maanden ovulatietesten gaan gebruiken en bleek ik wat later dan ik dacht een eisprong te hebben. Zonder testen miste ik die dus. En die maand werd ik (waarschijnlijk toevallig) zwanger. Je kan dus best even een maand testen om te checken hoe je cyclus precies in elkaar zit. Maar niks moet natuurlijk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie dubio' in het Zwanger worden forum