Raar verhaal

1 antwoord en 18337975x bekeken

truus2012 25-08 om 20:54

Lieve mensen,
Ik zit met zoveel dingen in mijn hoofd en weet niet waar ik moet beginnen.
2 maanden geleden begon ik met een schimmelinfectie, hierna 2 maal bacteriële vaginose gehad (hiervoor 2 keer antibiotica kuur gehad).
Op 1 augustus ben ik gestopt met de pil, 3 augustus kreeg ik mijn ontrekkingsbloeding. Ik weet uit het verleden dat ik altijd cyclussen had van 24/25 dagen, hieruit zou ik op kunnen maken dat ik rond 14 augustus min eisprong zou hebben. 18 augustus begonnen de buik klachten gepaard met veel plassen, een drukkend gevoel in onderbuik, weeïge misselijkheid zonder eetlust en werd echt misselijk van ieder geurtje. Hierdoor onderzoek bij de huisarts, een soa, bacteriële vaginose en blaasontsteking zijn al uitgesloten. Op 20 augustus verloor ik een witte vlaag melkachtige afscheiding (sorry). 
Uit mijn bloedonderzoek van gisteren bleek dat de BSE licht verhoogd is. Vandaag een inwendige echo in het ziekenhuis gehad waarop alles oké was en een gesprongen follikel te zien was, waaruit ze konden opmaken dat ik over ongeveer 10/12 dagen pas ongesteld zou worden (een zwangerschap konden ze niet uitsluiten omdat dit nog te vroeg zou zijn) maar 10/12 dagen lijkt me nog erg lang aangezien ik altijd korte cyclussen heb gehad.
Iemand iets soort gelijks meegemaakt? Ik weet namelijk niet meer waar in aan moet denken want de zeurende buikpijn is er nog steeds. 
?? 

reageer

truus2012 25-08 om 20:57

Ik heb trouwens al meerdere zwangerschapstest en gedaan van de action maar deze slaan pas na een tijdje uit met een indroog lijn. Heb een foto geüpload op mijn pagina.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Raar verhaal' in het Zwanger worden forum