Zien jullie ook een streepje of ben ik gek geworden? ????

41 antwoorden en 17887943x bekeken

Babytje4 22-09 om 12:58

Nee nee je bent niet gek ik zie het ook. Proficiat

reageer

Kimberley 22-09 om 13:12

Och jeeee! Amélie dit betekend dus wel dat ik zwanger ben of kan dit een vals resultaat nog zijn? 

Elena 22-09 om 13:17

Ik zie geen streepje op de foto best nog eens proberen over een paar dagen?

Kimberley 22-09 om 13:19

Elena: Oke! Ja het is ook best wel lastig om op de foto te krijgen haha..
Ik zie het zo in het echt ook veel beter dan op de foto en dan heb ik al zo mijn best erop gedaan.

Ja precies! Ik wil sowieso morgenochtend even met ochtendurine testen en dan ook met sensitest om te kijken wat er dan verschijnt..
Wel spannend!

Orchidea 22-09 om 14:08

Ja hoor, een streepje zonder echt te hoeven turen.. voorzichtig gefeliciteerd

Babytje4 22-09 om 16:53

Kimberly was het binnen de afleestijd? Anders test morgen ochtend nog eens maar voor mij zie het het goed uit. 

Kimberley 22-09 om 17:42

Orchidea: Ohh echt? Gelukkig ben ik dan niet helemaal gek, zou zo bijzonder zijn maar ik wist het niet zeker of dit wat betekende of dat ik het me toch verbeeld... Maar ook voorzichtig bedankt!

Amélie: Jaa het was binnen de afleestijd, ik heb de test gedaan, ben even gaan tanden poetsen etc daarna en toen zat hij er al en van de kruidvat 2v5 ook binnen de afleestijd alleen die was wel iets minder duidelijk maar misschien is die minder gevoelig..
Morgen wil ik sowieso nog weer testen heb weer sensitesten besteld om te kijken of het lijntje duidelijker word.. Vind het zo bijzonder en ook toch wel dat als het wel zo is ik het amper kan geloven.


Zijn hier nog mensen die dit ook gehad hebben en eerst amper een streepje zagen?

Susanna 22-09 om 18:50

Een duidelijk beginnend streepje zou ik zeggen voorzichtig gefeliciteerd hoe lang zijn jullie al aan het proberen? 

Kimberley 22-09 om 20:24

Ananasje: Uhm heel eerlijk gezegd eigenlijk totaal niet haha, niet aan het proberen etc.
Zou dan meer ongepland zijn, we hebben het er wel over gehad maar nog niet voor nu, alleen het kan natuurlijk door de pil heen en ik ben wat aan de diarree geweest waardoor de werking verminderd natuurlijk en mijn vriend is gestopt met roken en dat kan natuurlijk ook het een en ander aan effect hebben.
Maar goed mocht het zo zijn is het zeker van harte welkom hoor!

Susanna 22-09 om 20:30

Dus je slikt nog de pil? Dan zou ik daar maar per direct mee stoppen. Ik ben in 2012 ook zwanger geraakt door de pil... heb je ook een foto van de Kruidvat 2v5?

Most15 22-09 om 20:33

Hij is wel heeeeel licht. Je verteld al een week klachten te hebben, dan had ik zelf de test wel wat donkerder verwacht. Wanneer zou je ongesteld moeten worden? 

Kimberley 22-09 om 20:43

Ananasje: Jaa klopt die slik ik nog, meer uit het idee van mocht het niet zo zijn dan ben ik voor nu nog beschermd, maar vroeg me idd al af of ik beter kon gaan stoppen.. Ik zal daar zo even een foto van maken, alleen kreeg dat streepje niet heel duidelijk op de foto omdat die nog wat lichter is als die van sensi...

Zusss: Ja klopt inderdaad, nu ongeveer een weekje dat als ik wakker word dat ik me niet helemaal top fit voel en misselijk ben en veel plassen en ook wat meer moe, ik heb geen idee het kan natuurlijk want je hoort de gekste verhalen in sommige gevallen dus een twijfelgevalletje is het zeker, vandaar mijn vraag om advies..
Uhm ik ben nog aan de pil, maar officieel is met 2 weken mijn stopweek (slik altijd 2 stripjes door ipv 1)

Most15 22-09 om 20:50

Dus dan test je eigenlijk al twee weken vóór je menstruatie? 

Susanna 22-09 om 20:52

Ik zou per direct stoppen met de pil want dat lijkt me echt niet goed voor de zwangerschap mocht het niet zo zijn dan kan je toch weer beginnen vanaf je menstruatie?

Kimberley 22-09 om 20:56

Zusss: Ja klopt, omdat ik wel eens heb gelezen dat ivm de pil het kunstmatig aangezet word je ongesteldheid en het in sommige gevallen dus geen effect heeft op de test of eisprong dus ik dacht ga het met deze klachten gewoon eens proberen.

Ananasje: Ja precies, ga vanaf morgen stoppen, ook om te kijken hoe het dan zal gaan etc. Het is toch wel een enorm vraagteken nog met deze testen..

Most15 22-09 om 21:00

Dank denk ik dat je niet zwanger bent 
Maar kan er naast zitten natuurlijk!

Susanna 22-09 om 21:03

Of je wacht tot het streepje wat donkerder is en test om de dag

Kimberley 22-09 om 21:09

Zusss: Mag ik vragen vanwaar deze aanname? Ik heb net nog even weer op google gekeken en aangezien het lastig is met de pil om te bepalen wanneer je eisprong is geweest etc kan je het dan al testen omdat officieel je ongesteldheid dan al had moeten zijn alleen hij kunstmatig gerekt word, daar staat bij als hij aangeeft niet zwanger kan het zijn dat het te vroeg is of niet klopt, maar zodra er een streepje verschijnt etc betekend dat wel degelijk dat het ook zo is, maar ik weet het inmiddels ook niet meer haha, het is 1 groot vraagteken....

Ananasje: Ja inderdaad, mijn testen komen morgen binnen dus denk vanaf donderdagochtend dan met ochtenurine testen en kijken wat daar de uitslag van is en of hij donkerder gaat worden of verdwijnt, maar ik hoor heel vaak een lijn is een lijn, blijft lastig...

Most15 22-09 om 21:15

Het is geen aanname, ik denk het, omdat je met de pil een cyclus nabootst van 28 dagen, waarbij in het midden daarvan een ovulatie plaats vindt. Als jij pas over twee weken een stopweek hebt, heb je ongeveer nu je ovulatie. Dan kan je niet nu al positief testen.

Maar zoals ik al eerder zei;
Kan er naast zitten.

Kimberley 22-09 om 21:18

Zusss: Ja op die manier, mijn berichtje was ook niet aanvallend of slecht bedoeld hoor maar het is zo onzeker allemaal.
Het is natuurlijk nu wel met mijn cyclus omdat ik de pil doorslik dat ik nu 4 weken al verder ben ongeveer dus dan moet mijn eisprong al geweest zijn denk ik?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zien jullie ook een streepje of ben ik gek geworden? ????' in het Zwanger worden forum