HELP!! wat moeten we doen

4 antwoorden en 16474321x bekeken

James_And_Phoebe 29-12 om 23:41

hoi ik ben james en mijn vriendin phoebe en wij hadden een vraag,
vorige maand had mijn vriendin haar ovulatie en waren we intiem geweest en 2 weken later je raadt het al, positieve zwangerschapstest. we konden ons geluk niet op en sprongen een gat in de lucht, dus wij de volgende dag weer een test gedaan en die was negatief. toen dachten we neeee hoe kan dit nu, de 1e kon geen indroogstreepje zijn want precies dezelfde test hadden we gedaan en geen 2e streepje. dus we hadden weer 1 gedaan en die was weer positief. dus we hadden voor alle zekerheid de verloskundige praktijk gebeld en die had ons meteen ingepland voor een 1e echo. op de dag van de echo ( 2 dagen terug ) hadden we echt spanning en stress van wat als het nou niets zit en al dat soort dingen. dus uiteindelijk de echo gehad en niks op te zien. toen werd er een inwendige echo gemaakt en zagen we wel iets maar ze zei dat het stolsels waren, mijn vriendin en ik keken elkaar aan en dachten: Huh, stolsel hoe kan dat, ik heb nog niet eens mijn menstruatie gehad. dus zei de VK van oke we gaan een zwangerschapstest doen en die was duidelijk positief. en wat ze vervolgens zei was echt uit haar duim gezogen volgens mij want hij was zo duidelijk dat 2e streepje maar goed. ze zei dat het door het licht kwam. dus wij weer naar huis.
mijn vriendin had wel weer haar ovulatie op 18-12-20 en 2 dagen daarvoor waren we weer intiem geweest. 
toen we thuis waren gingen we gelijk naar de kruidvat om de volgende dag een zwangerschapstest ( casette ) te doen en die was positief. we zeiden tegen elkaar huh 2 keer op rij een positieve vandaag weer 2 gedaan en ook weer beide positief. maar voor dat we overhaaste beslissingen zouden maken wouden we graag eerst jullie mening weten. morgen weer 1 doen.
zijn we nu WEL of NIET zwanger?
zie hieronder de foto's

reageer

BestJ 30-12 om 07:43

De test lijkt me duidelijk positief mits het binnen 5 min afgelezen is. Misschien wel veels te vroeg een echo gehad hoor... Dan is er inderdaad nog niks te zien. Ik zou nog even door testen en vooral een andere verloskundige praktijk zoeken .

James_And_Phoebe 30-12 om 13:40

gaan we zeker doen we hebben vandaag ook weer opnieuw getest en die was nog donkerder dan deze 2. we hebben ook al een andere VK opgezocht en op 27-01-2021 mogen we langs komen voor de 1e echo

BestJ 30-12 om 14:02

Wat fijn! Gefeliciteerd 

Mamavan2meiden 31-12 om 07:29

Nou gefeliciteerd hoor! Die zijn duidelijk positief!! Met deze testen heb ik nog nooit een indrooglijn gezien als ik niet zwanger was, laat staan zo duidelijk!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP!! wat moeten we doen' in het Zwanger worden forum