Zw test positief na ongesteldheid

7 antwoorden en 15742383x bekeken

Sann 09-02 om 14:44

Hallo dames, 

Helemaal verwart wil ik jullie om hulp vragen. 19de heb ik mijn eisprong gehad die heb ik gevoeld en op 18 had ik positieve ovulatie test van cb. 11 dagen er na test gedaan van kv 2v5 heel licht streepje positief de dag er na eentje van cb maar negatief. Na 14 dagen helaas tog ongesteld geworden eerst helder bloed wat veranderde in rood met beetje stolsels en buik kramp, na 2 dagen was er alleen nog maar bruin bloed te bekennen wat nu dag 6 nog niet over is terwijl ik meestal maar 5 dgn ongi ben. Maar de hoop was weg teste dag 3 van me menstruatie weer negatief meestal is de hcg snel weg bij mij. Maar omdat ik me nog steeds erg moe en misselijk voelde tog maar weer een test gedaan van een andere merk en die was weer licht positief heel gek dit! Nou gister en vandaag weer een kv 2v5 en nog steeds dat lichte tuur streepje als in het begin ik de vk gebeld die gaf me het advies de cb met de zw weken te doen maar omdat die al negatief was aan begin en ik lichte streepjes heb wist ik eig al dat die negatief was en ja hor had nu week 5 moeten zijn maar alsnog negatief ik snap er egt niks meer van iemand die me kan helpen?

reageer

GEMMA 09-02 om 15:31

Kruidvat geven bij mij ook lichte tuurstreepje hier op 8 DPO en hij gaf ook een hele lichte streep nu geloof ik niet meer in kleine tuurstreepjes maar in donkerder. Het kan ook zijn dat je een vroege miskraam heb gehad. Ik zou een clearblue met weken indicator doen en ge zult zien alleen deze geloof ik meer. Succes. 

Sann 09-02 om 16:38

Hallo Gema.
Bedankt voor je antwoord 
De cb gaf bij mij aan het begin al negatief en nu nog steeds heb eigenlijk altijd die van kv gehad en nooit een streep als ik niet zw was vandaar dat ik het raar vind. Vanaf 3 dgn voor nod al lichte streepje maar nooit donkerder geworden en op dag 6 nog steeds licht maar wel ongesteld snap er niks van hoe zo een licht streepje (weinig hcg) nog steeds in me lichaam kan zitten terwijl ik ookal negatief had getest op dag 4 vind ik maar raar hcg gaat ook niet omhoog anders had ik positief getest met cb neem ik aan of donkerdere streep gehad op de zw test. Zou het mischien een buitenbaarmoederlijke zw kunnen wezen wat denk jij?  

GEMMA 10-02 om 08:38

Ik kan u niet helpen nooit gehad best eens weer bloed trekken en zien of het oploop5 of niet.

Mamavan2meiden 10-02 om 19:18

Hoi Sann,
Wat je benoemd wat de testen betreft heb ik in december gehad. Liep ook uit op een vroege miskraam. Ik heb npg nooit gehad met de 2v5 dat er een streepje kwam als ik niet zwanger was. 
Ik zou idd je bloed na laten kijken en of een echo vragen voor de zekerheid. En dan zou ik hem pas met een week laten doen. Dan zou  je 6 weken moeten zijn en dus ook een hartje moeten kunnen zien als je een gezonde zwangerschap hebt.

GEMMA 23-03 om 09:44

Als het buiten de afleestijd is kan het een indroogstreep zijn nu ik zou nog 1 doen als je twijfels heb. 

Sann 23-03 om 13:11

Het was binnen de aflees tijd maar 2 uur later andere gedaan en negatief nu vanochtend weer 2 van andere merk eentje cb met plus of streep en andere kruidvat early maar bijde negatief en het licht bloeden houd maar niet op ik weet het nu egt niet meer gelukig vanmiddag bel afspraak ik zou je laten vrdr laten weten. Hoe is het met jou zw las dat je zw was gefeliciteerd! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zw test positief na ongesteldheid' in het Zwanger worden forum